Læs dagbog

noget om håb

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 13. juni 2018 10:29

har fået ryddet op på min reol i stuen.

Handlet og mangler at gå på biblio og nogle andre ting også.

Min datter har desværre tabt 2,5 kg siden sidste vejning. Det er til at blive vanvittig af. Den snak om mad. Hun vil gerne ud af behandling inden hun skal begynde i gym. og det er planen og ok i ifgl psykologen. Hm. samtidig taler psyk også om at vi som forælde skal indover igen med kontrol og madpakker. Det orker jeg simpelthen ikke og jeg mener ikke at det gavner min datter i længden. Hun har fået job i sommerferien og jeg håber at hun glemmer sin spiseforstyrrelse og spiser af sult. Det er hårdt arbejde og jeg tror ikke at hun kan holde til arbejdet hvis hun ikke spiser mere. Så det er lidt mit håb.

Jeg har godt nok været sur og angst og hudløs i de sidste par dage. Talte med min gode nabo i går og det hjalp.

jeg kan bare ikke lide juni og sommerferie. Det er stressende.

Tænk hvor meget tid jeg bruger på at være angst og stresset. og så er det bare en illusion. Det gør jo ikke fra eller til at være det. På en måde gør det kun evt ondt værre. Det er en negativ spiral der trækker mig nedad. Tåbeligt.

Nå jeg må se at komme videre i dagens tekst.

Mac: Tak for din kommentar. jeg er også ved at blive "sær." Forstår godt hvad du mener. Det var dejligt at høre fra dig og høre at der er ro på for dig. :-)

JHN: Også tak for din kommentar i en af mine seneste dagbøger. Du skrev noget med at min kollega havde ment noget godt men formuleret en omsorg på en kluntet måde. Det tror jeg du har ret i. Tak for at du lige gjorde mig opmærksom på det.

God dag til jer begge og til jer andre også.