Læs dagbog

grænser

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 8. april 2020 13:04

Skrev en lang db for et par dage siden, som jeg slettede igen. jeg ved ikke hvorfor. Måske gik der for meget privat, indreting i den.

Mine to yngeste (ud af tre børn) er nu teenagere. Jeg ved ikke om det er derfor, men jeg tror det, men jeg bliver konfronteret med noget i mig. Noget med at sætte grænser og faktisk også skulle holde fast i nogle af disse grænser. Ikke på en hård måde. Men alligevel noget med at skulle stå fast på en rolig måde. Noget med at have lov til at være menneske, have lov til at være her. Jeg tror at det kan ske hvis jeg ikke passer på så kan mine børn eller nogle af dem, når de bliver voksne kunne forsætte en køren rundt med mig. jeg elsker dem men der er noget jeg må være opmærksom på.
jeg ved at jeg må passe godt på mig selv. Gøre ting for mig selv, som jeg ved er godt for mig og være lidt diciplineret også. At få luft (gå ture), at læse, at tegne. leve mit liv. Lige nu synes en af mine børn at jeg er hysterisk . Næsten andre fortæller mig at det er jeg ikke. Men jeg tror lidt på hende. Føler mig hysterisk. jeg kan ikke finde ud af om det er mig, for vi er alle msk og kan lave fejl. Og det er ret centralt. Ofte tager jeg skylden på mig. Det er mig der svigter. Det er mig alene der har ansvaret for andres trivsel. Et sted ved jeg godt at det kan man jo ikke sige men sådan oplever jeg det. Det skal jeg arbejde med. Jeg skal give mig selv frihed og turde leve mit liv, som jeg så gerne vil.