Læs dagbog

status

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 13. november 2020 11:53

I dag har min yngste fødselsdag. Hun fylder 14. Min anden datter er lige fyldt 18. Ja de bliver store.

Noget tidl svigerfamilie kommer herhen i aften. Der har været vildt meget i den seneste tid. Jeg er træt og har brug for at restituere mentalt.

Sidst jeg skrev db var der en sød en jeg længe har overvejet at spørge om han vil ses. Vi mødtes for et par år siden til et sølvbryllup hvor han var min bordherre. Jeg anmodede om venskab på fb og skrev til og med ham om løst og fast. Små hilsner, hvordan går det?
Så gjorde jeg det. Spurgte ham om han ville smage noget specialøl jeg havde fået i værtindegave. jeg skrev det henkastet og lige så henkastet svarede han at han nok skulle sig til hvis han ville smage øl.

Ok. Han er ikke interesseret på den måde. Men opfører sig flinkt. Jeg skrev at han havde jo havde været en god bordherre. Og han svarede at jeg også havde gjort det godt som borddame.

Lidt trist men nu er det forstået og placeret.
Der er ikke nogen som jeg har kig på og forestiller mig at jeg skal være alene og indstiller mig på at man jo godt kan få et helt fint liv uden nogensinde at få en kæreste/ven. Så desperat er jeg heller ikke.

Jeg har jo også travlt med andre ting.

Der er min bror, der er blevet alvorligt syg. Han reagerer dog godt på kemoen og han har fået sprøjtet noget cementlignende noget ind i sin rygsøjle. Så PT er godt. Han har også fået større livsmod. Jeg ved godt at det hele er så skrøbeligt men alligevel.

En god gammel veninde har inviteret mig i sommerhus mellem jul og hen over nytåret. Jeg vil bare så gerne. Jeg ved at det er den slags der er godt for mig. Men Jeg føler også at jeg bør spørge om jeg ikke skal være sammen med min familie ink min bror. Han er jo meget syg. Det vil være egoistisk ikke at spørge. Min eks har børnene i nytåret.

på min arbejde går det både godt og skidt.
Jeg tror nok at jeg er ret vellidt og har været der nogle år, så jeg har erfaring og en del spørger mig. Jeg har også et godt humør, smiler, kommer med en masse gode og opmuntrende ting. Viser energi. Og det har jeg også ærligt talt nogle gange. Men somme tider er jeg bare så ked af det og stemmemæssigt er jeg ved at skulle pensioneres. Sådan oplever jeg det. Jeg har det som en danser der falder på scenen. Jeg kan ikke regne med min stemme. Og jeg skammer mig over at levere noget som jeg til tider vil betegne som dårligt. Nogle kan synge godt selvom de bliver ældre. Jeg er 48 og føler det er ved at være på det sidste.

Jeg tænker så det knager over hvad alternativet er.

Jeg må hellere se at komme ud af døren.
God weekend til jer der læser med.
Kommentarer fra andre brugere

Wow, du er da super sej, at du spørger ham "bordherren", om han vil dele en øl! Situationens udfald er ikke afgørende, tænker jeg. Det vigtigste er, at man har turde og vist hvem man selv er. Fordi det er ærligt, er det stærkt.

Jeg er glad for, at det går fremad med din bror.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 13. november 2020 19:43