Læs dagbog

Skrid

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 14. september 2020 00:05

Min datters konfirmation gik ok. Min optræden blev en succes. Flere kunne slet ikke kende mig. og jeg leverede. Mine børn var stolte af mig. Og jeg var smigret og glad over at det gik godt.
Min søn synes også at det var dejligt at opleve at hans mor og far, der er skilte kan arbejde så godt sammen om konfirmationen. Og min datter havde en rigtig hyggelig dag.

Men nu er jeg smadret og bims i hovedet.
af at tænke på flere ting på en gang, af at tale med folk og tvinge mig til at være engageret.

Så nu siger jeg bare lige som jeg har det.
jeg er pissetræt af folk. Jeg gider ikke at se folk i et stykke tid.
Jeg vil bare være alene i et stk tid, lukke for tlf og samtaler med folk.

Jeg er lidt bims af at min mor.

Hendes søster der også var med til konf i går inviterede sig selv til i dag. Om vi skulle noget i dag. Nej ikke andet end at køre på genbrugspladsen. Hun er speciel og jeg prøver at omgåes hende og passe på mig selv. Men i dag kom hun for sent.Jeg havde sagt at hun ikke skulle købe noget og så gjorde hun det alligevel selvom vi ikke rigtigt tog noget af det hun købte. Det var ngl drikkevarer og vi havde jo noget i glassene da hun kom. Hun gør det ikke for at være ond men hun er ret skrumlet kommunikativt. Hun gør sig nogle tanker om at være hensynsfuld og velopdragen men er det så ikke i praksis. Det opleves ikke sådan (af mig)

jeg havde forestille at hun ville gå senest kl 16 fordi min min familie skulle afsted sidst på eftermiddagen/aften. men hun blev hængene. Vi rejste os (undtagen min moster). Familien pakkede sammen og jeg begyndte at lave mad. Hvornår gik hun spurgte min stedfar. Når I går havde hun åbenbaret svaret. jeg hørte ikke hendes svar og undrede mig bare over at hun blev siddende. Nogle i fam gik en tur og jeg endte med at lave en goodiebag med cola og kager til hende og tage hendes trøje og lægge det på spisebordet. Hints som hun slet ikke forstod fordi hun er som hun er.

I bagklogskabens lys ved jeg godt at jeg skulle have sagt et tidspunkt hvor hun skulle gå. Altså et klokkeslet. Men jeg var bare så træt, Hun er firkantet, bedrevidende og fordomsfuld.

Jeg blev helt desperat over at hun ikke gik. At min mor og jeg næsten smed hende ud. At jeg hvis der var gået længere tid havde smidt hende verbalt ud. Så ville jeg have sagt: Det er ikke for at smide dig ud, men nu skal min fam gøre sig klar til at gå så det er bedst du går nu.

Min stedfar sagde at hun jo kunne have spist med. Hun vidste ikke at de skulle spise med. Nej tænker jeg. Når hun ikke tager hensyn så vi jeg ikke spørge hende. Hun skulle bare ud. Væk og jeg har slet slet ikke lyst til andet end at få hende væk.

Jeg kan simpelthen ikke have det. Jeg har oplevet det før med nogle andre. Jeg går i panik og tænker skrid.

Nu vil jeg bare have fred og føler mig samtidig skyldig. Hun ventede på at de der gik en lille tur skulle komme tilbage. Men ingen vidste at de var gået en tur. Vi troede bare at de pakkede bil. Hun spurgte efter dem og jeg sagde at de nok var nede og pakke bilen. Jeg så fra min lejlighed at hun gik frem og tilbage og så efter dem. Hun så søgende og stakkels ud. Hvor var jeg skrap og dum og ugæstfri og så alligevel. Vi havde haft fest hele den foregående dag. Jeg kan altså ikke snuppe når folk ikke letter r....
og jeg får flash backs til andre oplevelser også med hende. Bl.a. en hvor hun ringede en af juledagene. En morgen og inviterede sig selv. jeg sagde at jeg var meget træt og at den dag ikke passede mig. Men hun sagde at kom alligevel. Ingen hensyn. jeg bliver så frustreret over det.


Min indre vulkan ryger.......

I den nærmeste fremtid vil jeg virkeligt prøve at skrue ned. Nu gider jeg
ikke se folk mere end aller aller højst nødvendigt.

Jeg glæder mig dog vildt meget over at det er den sidste familiefest som min eks og jeg skulle holde. Hold da fast hvor er det fedt. Yes!!!

Som sagt så gik det godt med min optræden. Men i den ligger også ventil for en masse bl.a. ensomhed og desillusion. Noget fandenivoldskhed for hvad kan jeg ellers gøre end at lave en vild optræden. Man kan jo ligeså godt have det sjovt eller få folk til at grine. Det var også en måde at sige til min datter/mine børn at de skal kæmpe her i livet og bruge humoren.

Kommentarer fra andre brugere

Tillykke med din datter. Du gjorde det godt.
Og du havde styrken og energien til det. Super.
Godt gået! mvh. F40.

Skrevet af Frederik40, 14. september 2020 01:53

Hej hypenhjertet

Tillykke med din datter. Hvor lyder det som et sjovt indslag, og flot at du klarede det i så god stil. Det kan du bare!

Ja, svært med nogle mennesker, der ikke forstår et hint. Jeg ville nok også have været lidt arrig!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 14. september 2020 08:05

Jeg syntes du er fantastisk:))))) Og det er så flot at du fik give det humør en gang lak! :))) Stolt skal du f...være over at ha gennemført din datters store dag :)))) og selvfølgelig er du ikke ond fordi du ønsker søsteren lang pokkers i vold, selv den sødeste vil få et stivet smil på læben og ønske hendes uden for døren :))) Nu er det tid til at heale, se en serie og lukke verden ude, DU har fortjent DET! hypenhjertet Knusssssss :))))

Skrevet af juce, 14. september 2020 21:49