Læs dagbog

slip angsten 2

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 15. august 2020 09:55

Det er lettere sagt end gjort at slippe angsten.

Men jeg vil arbejde med det.

Har det mærkeligt for tiden.

På den ene side er jeg angst. Min krop er urolig, jeg er meget bekymret for nogle ting. Må sige til mig selv at det er ting der evt kunne ske i fremtiden som ikke er sket. Men det er ting som jeg tænker at jeg kan ændre hvis jeg tager nogle andre valg, reagerer anderledes. Så det giver mig usikkerhed mht mine valg og reaktioner og hvordan jeg bedst støtter f.eks. mine børn sommetider. Jeg håber at jeg ikke viser min usikkerhed til dem. At de oplever mig som roligere end jeg er indeni.
Jeg er også så megatræt. Fuldstændig smadret.
Min yngste skal konfirmeres om en mdr. Jeg skal skrive en sang til hende. Det gjorde jeg til de to ældste. Sjove sange, så jeg skal finde på noget sjovt. Det er min plan at gøre det i denne weekend. Det stresser mig lidt med den sang. Jeg må fokusere.

I dag skal jeg også på arbejde. Jeg lider af præstationsangst på mit arbejde. Men jeg er også ret træt af at høre mig brokke mig over mig selv. Ret egocentreret, så nu vil jeg stoppe med at brokke mig over min manglende kunnen. Det ændrer jo ikke på noget. Og jeg vil begynde på sangen i aften og forsætte i morgen hvor jeg har helt fri. Jeg må virkelig prøve at komme i gang med den sang.

Samtidig er der dog flere ting jeg glæder mig over.
Jeg er i ugens løb stødt på mennesker, som jeg kender og nogle som jeg ikke kender. Det har virkeligt være opmuntrende at tale med dem. Nogle af mine venner har jeg haft det virkeligt sjovt med og grinet meget med. Humor er godt nok en god og sund opfindelse. Andre har jeg snakket alvorligt med og en god snak er også en god opfindelse, ligesom stilhed også er.
Nogle har jeg snakket lidt med, fordi jeg har hjulpet nogle med noget havearbejde og var der nogle der tilfældigt kom forbi og snakkede lidt. Det var rigtigt hyggeligt.
Sådanne oplevelser glæder mig meget.

Så kommer jeg hjem, børnene er hos deres far. Og jeg er færdig. Det er ikke fordi jeg ikke kan være alene. Det passer mig også fint at være alene. Men jeg tillader mig nok at falde lidt sammen når jeg er alene. Har haft hovedpine og kvalme i morges. Kroppen er øm og spændt.

Det er de to områder jeg mærker i mig pt.