Læs dagbog

jeg er også glad

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 15. september 2020 09:46

Så har man fået sundet sig lidt. Sovet, hvilket er guld værd. Jeg har fået en "ny" sofa til den "fyrstelige" sum af 375 kr. Den er ret god og den er så meget bedre at sove på end den gamle sofa. Den kunne slet ikke mere. Der var faktisk hul igennem.

I min seneste db var jeg vred. Det var godt at få vreden ud. Tilbage er nu bevidstheden om at jeg ved at det er vigtigt at informere min moster om hvornår hun skal gå hvis jeg eller andre gæster skal nå noget. For hun kan ikke selv mærke hvordan hun skal gå. Heller ikke gennem tydelige hints. Hun kan ikke gøre for at hun ikke kan mærke den slags.
jeg blev vred fordi jeg var frustreret og ikke vidste hvad jeg skulle stille op og ikke brød mig om at smide hende ud fordi det ikke føltes helt høfligt.

Jeg har tænkt over at jeg har nået et vigtigt mål og endda mere end det.

For ca 7 år siden blev jeg skilt. Det var mit mål at bo i en lille lejlighed og tegne. At komme væk fra min eks og få min egen platform. Det er lykkedes. Jeg føler mig så fri og glad over det. Og ikke nok med det. Til konfirmationen oplevede jeg at jeg kunne tale frit med ham uden angst og med hans kæreste og med min tidl svigerfamilie (det har jeg nu altid kunnet). Konfirmationen var sidste familiebegivenhed. Der er ikke mere af den slags. Dog er min yngste 13, snart 14. Dvs at vi i fire år mere har et fælles barn. Jeg føler at jeg har klaret en maraton (ved dog ikke hvordan en sådan føles) men det er noget langvarigt og til tider hårdt.
Så trods vreden den anden dag er jeg også meget glad og lettet.

I nat drømte jeg at jeg skulle passe på et lille barn. Det gør ikke så meget at jeg ikke forstår alt ved mine drømme. Jeg tænker dog at det er godt at passe på små børn også når de står for symboler for noget.

Og så tak for jeres kommentarer. I kan tro at de varmer.