Læs dagbog

dagen derpå derpå

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 16. oktober 2020 12:25

Tak for kommentarerne til min seneste db. Allesammen. Selvom jeg ikke kender jer personligt varmer det rigtigt meget. Holly, din historie om din fars sygdom betyd også noget for mig. selvom sygdomshistorier er individuelle bliver det en lignende historie for min bror. Man ved dog ikke i hvor lang tid hans liv kan forlænges. Jeg håber bare inderligt på at han får et godt resten af sit liv uden smerter. Min mor er indstillet på at han rykker hjem til dem. Hold fast hvor har jeg bare en knusende respekt for min mor og min stedfar og for min bror. Jeg er så rørt over min mors og stedfars kærlighed til ham og også til responsen fra nogle af deres venner.

Jeg håber at jeg kommer til at placere mig det rette sted også fysisk. Jeg har sagt at de skal sige til any time, hvis når jeg kan gøre noget praktisk. Jeg bor jo på Sjælland og de bor i Jylland. Lige nu er det godt at hun bare kan ringe og snakke sagde min mor. Det har man vel også brug for nogle gange.

I dag skal min yngste på 13 og jeg ud og gå en tur. Bagefter skal vi købe græskar og så skal vi lave et græskar hoved og græskarsuppe, som vi vil spise til aftensmad.

Kommentarer fra andre brugere

Hej igen hypenhjertet

Ja det er rigtigt at hvert sygdomsforløb er individuelt. Det var heller ikke for at fraråde en lignende behandling hvis din bror skulle få det tilbudt. Lægerne havde ikke regnet med at min far skulle gå hen og dø af det.

Jeg har hørt om en ung kvinde der fik en lignende behandling i forbindelse med sclerose, og hun kom godt igennem det selv om det var utrolig hård. Samt hun skulle isoleres da hendes immunforsvar var så lavt.

Det er godt at høre at at dig og din familie er så gode til at støtte op omkring din bror, så han ikke er alene med det. Jeg håber også som dig at resten af hans liv bliver godt og uden lidelse.

Kh Holly

Skrevet af Holly, 17. oktober 2020 15:13