Læs dagbog

tanker

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 18. oktober 2020 00:13

Fortsat stor tak.

Det er ikke til at holde ud. Min mor ringede og sagde at min brors livsmod er helt væk. Han kan ikke mere siger han.

Jeg håber at han får livsmodet tilbage. jeg håber at han får et godt resten af sit liv og at han kommer godt herfra. Min gode bror, som jeg holder så meget af. Jeg håber ikke at han bliver glemt. I dag har jeg tænkt over hvordan jeg kan vise hans liv. De ting jeg husker om ham. han er et stort undseeligt menneske, der kommer til at leve kort i denne verden og vil blive det modsatte af en smart verdensmand. Relativt få vil nok kende ham i historien, men jeg ser ham som en af de største pga hans godhed.

Der er så mange minder der dukker op. f.eks kan jeg huske da han flyttede hjemmefra på et klubværelse. Jeg synes at det var så smart og hyggeligt på hans værelse. Han har siden fortalt at han følte sig vildt alene og utilpas der. Han havde selv bygget en stereobænk til noget sløjt han gik til vist på ungdomsskole. Han havde også en LP afspiller og nogle plader. Jeg kan ikke huske hvor mange. Men en af dem var med Dire Straits. Her er en af sangene fra albummet, der rammer mig i dag. På "videoen" kan man også se pladecoveret.
https://youtu.be/T-3qF8v9CTw

Kommentarer fra andre brugere

Hej Hybenhjerte

Ved ikke om det er lige op op over, eller om der er håb med en vedligeholdelses behandling i form af kemo, som han kan leve på i nogle år. Hvorom alting er, så tager det tid at acceptere for din bror. Hans hjerne må være kaotisk, at få revet livet væk. Det ville min være. Men en af måderne til at have hans minde knivskarpt, ville være om han kunne skrive breve til fremtidige juleaftener eller fødselsdage eller mærkedage. Det er en vidunderlig måde at mindes på, at læse hans ord.

Dire Straits var min ungdoms band, som jeg lyttede meget til og har været til koncert med Mark Knopfler.

Skrevet af Åsa, 18. oktober 2020 10:11

Hej hypenhjertet

Jeg håber, din bror efter lidt tid vil finde ro og blive afklaret, selvom det nok er rigtig svært. Måske kan han få nogle gode år endnu. Og hvis ikke, så håber jeg, at hans sidste tid bliver så god som muligt og uden smerter, fysiske som psykiske. Det er en rigtig svær proces, og man kan nok ikke rigtig sætte sig ind i det, men jeg føler med jer.

Godt at I har gode minder. Måske kan du få ham til at skrive små historier ned omkring hans liv, eller I kan have samtaler, som du optager?

Mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. oktober 2020 13:43

Kære hypenhjertet

Det er trist, at din bror har mistet alt livsmod. Jeg håber, at det vender tilbage. Det er svært og en vanskelig situation.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 18. oktober 2020 18:02