Læs dagbog

bl..a noget om et toilet+opd

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 19. september 2020 08:10

Vågnede rimeligt tideligt i dag. Og føler mig udsovet. Jeg tror det skyldes mine nye sofa/seng. Jeg drømte også. Husker noget af min drøm.

Jeg er lidt vred og ængstelig indeni.
For det første kom min udlejer forbi og skulle se på et dryppende toilet. Min stedfar havde også set på det. og taget toppen af. Udlejeren afviste at det dryppede. Jeg sagde at når toppen var på så dryppede det altså. "Nu drypper det ikke". Sagde udlejeren efter et par ganges udskyl. Nej men ofte ved udskyl sætter toppen sig fast og jeg må dirke ved en knap. Det har taget til og koster penge. Men jeg blev ligesom gjort til en hystade, hvor det jeg sagde ikke passede. Nok er jeg ikke VVS´er men jeg og min gæster og børn kan da godt mærke at der sker noget dryp. Udskyldningen er også "slap". Nej den var god nok. Sagde han. Jeg ved sgu godt når en udskyldning er svag. Jeg bliver utryg når en udlejer ikke tror på mig og gør mig til noget. Og det er ikke bare mig der oplever det. Jeg er vred på ham og utryg. Nå men vi aftalte at jeg lægger et klud med noget eddike omkring nogle knapper og på den måde finder ud af om det skyldes at der er kalk på og om det hjælper med eddike. Hm.

Fik også en større ekstraregning for vand og varme end jeg havde regnet med. Min stedfar gjorde mig dog opmærksom på at det er fordi der var noget, der ikke var blevet lagt oveni sidste år og forrige år. Så det passer. Det er bare lidt træls.

Når der sker sådanne ting, tænker jeg bare. "Jeg vil væk herfra". Jeg overvejer at melde mig ind i Lejernes Landsorganisation et par mdr inden jeg flytter engang.

Jeg håber at jeg får en god dag i dag alligevel. Jeg er ikke god til at slippe tankerne omkring når sådan noget her sker. Nu vil jeg gøre mig klar og så i gang med dagen.

Jeg vil gerne have at den her dag skal være god. Tager en beslutning om det.

Opd:
kl er nu ca halv seks aften og det er blevet en god dag. Selvom jeg selv syntes at jeg også klarede det dårligt på mit arbejde har jeg lidt fred i mig nu. Har talt med min mor, der sagde noget klogt. Jeg skal bare køre stille og roligt. Retningen er ok. Jeg har også været lidt uroligt for min økonomi. Haft katestrofetanker om den men det er jo dybest set ubegrundede. Det skal nok gå. Jeg vil desuden gerne f.eks bage flere boller til hverdag og kager til evt. gæster, for at spare penge. Grunden til at jeg tænker i sparetips er at min ældste datter fylder 18 til november og at boligsikring daler og børnbidrag/-penge falder bort. Nu må vil se hvordan det går. Jeg kan godt blive bekymret for det men det kan jo være at det faktisk går ok og at jeg kan indføre nye og gode vaner. Jeg har allerede bagt boller et par gange. Og det er jo hyggeligt at gøre den slags. jeg vil også prøve at gøre min madlavning mere enkel måske noget med færre ingredienser. Og måske kunne man lave en blog med spareopskrifter der også er enkle. Så ville jeg selv få glæde af det og flere kunne blive inspireret og/eller komme med indput :-)

Hm. Jeg google lige med "billig mad" i søgning. Blev helt opmuntret (og sulten) over alle de lækre billige opskrifter der er. Hermed anbefalet at google under det, hvis I er interesseret.

Kom lige i tanker om et sted hvor jeg kan samle æbler. Det kunne give æblegrød, æblemarmelade mv. Lækkert.

Selvom det er på en trist baggrund glæder jeg mig også over at man ikke må/skal gøre alt muligt socialt halløj. Nu kan man bare gå i sin hyggebobbel med Mette Frederiksens "velsignelse". jeg ved godt at nogle har det svært i forhold til det og dem synes jeg det er synd for. For mit vedkommende finder jeg det ret afstressende ikke at skulle drøne rundt til div arrangementer. Sikke en fredelig jul man kan have i udsigt. :-)