Læs dagbog

genåbning og længsel efter ro

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 21. maj 2020 09:48

Jeg vidst egentlig godt at jeg ville blive ængstelig i forbindelse med genåbning. Ikke pga frygten for smittefaren. Men fordi jeg nu skal forholde mig til ændringer og de mange ting som jeg normalt skal i min dagligdag. Det virker lidt voldsomt på mig.
Lige pludselig skal jeg se mange flere mennesker og det synes jeg er hårdt ovenpå den ro og fred de sidste to mdr trods alt har budt på for mig. I går mødte jeg f.eks et msk, der inviterede mig til at arrangement i aften. Jeg kan næsten ikke overskue det. Vil hellere gå en tur i ro og fred. Da min datter begyndte i skole igen i tirsdags, frygtede jeg det lidt bare fordi det var en ændring. I forgårs havde min store datter en veninde på besøg. Hun spiste her også. Jeg kunne næsten ikke sove fordi "der var sket så meget". Jeg har besluttet at prøve at køre det sociale lidt ned. Selvom jeg gør det er der rigeligt for mig at forholde mig til og jeg ser en del mennesker, jeg skal forholde mig til. Åh fred og ro, hvor er det en vidunderlig ting. Bølgeskvulp, piletræers lyde, fugle, vandren i skovbund. Jeg ved godt at jeg er nødt til at forholde mig til flere ting pga genåbning. Det er bare lidt hårdt for mig .

Kommentarer fra andre brugere

Ja der var også fordele ved et mere lukket samfund, jeg kender flere der har det på samme måde, vi er ikke alle gearet til et højt tempo med mange stimuli hver eneste dag, fred og ro er blevet en noget overset værdi, man kan kun håbe at bare nogle af de gode ting der har været i denne periode, følger med når det hele åbner mere op igen. :)

Skrevet af Skovtrolden, 21. maj 2020 18:28

Nemlig, Skovtrolden. jeg håber virkelig, at man kan tage noget af det med sig videre.

Skrevet af hypenhjertet, 21. maj 2020 19:30