Læs dagbog

at flytte

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 22. juli 2020 13:21

I dag hovedpine og kvalme. Har taget nogle hovedpinepiller men indtil videre har de ikke hjulpet.

Mit hoved er proppet med tanker uden struktur. Jeg tænker simpelthen på for mange ting på en gang og kan ikke sortere det.

Min sommerferie har alt i alt været ok. jeg har erfaret mere om min mor og det er faktisk fint nok selvom det er ting jeg er træt af. Jeg siger til mig selv at det kan gøre mig klogere på mennesker og lære mig noget.

Jeg har det dårligt. Der er flere ting i mit liv som jeg overvejer at lave om på. Og det at stå i den slags dilemmaer er noget, der trigger mig i forhold til depression.

Der er bolig og by jeg skal bo i . Overvejer meget at flytte tilbage til Nordjylland fra Sjælland.

Der er mit arbejde og nogle kolleger, som jeg ikke er glad for.

Der er min yngste datter, og også de to andre, der vil have godt af at blive lidt udfordret med deres mors flytning. Den yngste skulle gerne med. Min familie (eksfamilie), er i en suppedas med styrende msk og mønstre, der ødelægger. Nogle må sige stop.

Jeg har brug for at komme videre.

Jeg er ved at få fnidder af den kirke jeg kommer i.

Jeg vil savne nogle af de venner jeg har her.

Men jeg har også noget at komme hen til.
Min jyske famlie og mine jyske venner.

Det er svært at beskrive her, kort.

Jeg overvejer hvornår det er bedst at flytte. I år? om et år? Om to år hvor min yngste er færdig med folkeskolen eller gør det det bare sværere? Der er ingen enkle svar på alt, men der er nogle ting der synes klarere end de har været.

Tænker at boligen skal være det første jeg skal finde. Så job. Jeg vil også sige til mine børn at jeg måske flytter til Jylland. Til min yngste at hun også skal flytte med. Her i sommers spurgte min nevø, der bor i den jyske by, min datter hvordan hun ville have det med at flytte dertil. Hun sagde at det ville hun nok gerne. Jeg var lidt paf over at hun tog det så let. De to andre børn er ved at være voksne. Min søn er 20 og er flyttet hjemmefra. Min datter er 17, næsten 18 og tænker på og virker som om hun glæder sig til og gerne vil flytte hjemmefra. Hun har en meget sød kæreste og en smaddersød svigerfamilie også og det glæder mig. Ellers kan de bare komme til Jylland. Til den dejlige by, jeg gerne vil flytte til.

Samtid er jeg som sagt nede over tanker, jeg bruger meget tid på at være træt af nogle af de ting er er i. og erfaringen har lært mig at jeg godt kan tillade mig at lytte til den træthed. De andre gange, jeg har haft det sådan har det været et signal til at komme væk. De gang har jeg ventet lidt for længe og kommet lidt for langt ned i kulkælderen. Man skal, er der et par psykologer, der har sagt til mig, ikke tage store beslutninger når man er i terapi. De gange hvor de har sagt det, skulle jeg dog have gjort det tidligere. Men jeg er godt klar over at alle ikke altid skal.