Læs dagbog

Tak mv.

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 22. oktober 2020 09:51

Jeg vil gerne sige tak for jeres kommentarer i mine seneste dagbøger.

Kosmiskkaos: Ja det er godt at der er en konduktør. Et eller andet sted også gådefuldt, men vi får nok svar en dag. Det tror jeg. Det kan jo også være trygt at vide at toget, altså at livet fortsætter også uden os. Noget andet, der er gådefuldt er også hvad der er på den station vi skal stå af på. Men det er der vel styr på :-)

Aså: Ja der har været og kommer nok kaos i hans hjerne og vores også. Det værste er smerterne og at han ikke har kunnet sove for dem i dagevis. I går ringede min mor og fortalte at han havde sovet lidt bedre.
Dejligt at høre at du også har været til Dire Straits. Min bror har to LP´er med bandet. Brothers in Arms. Den med guitaren på og så en LP med et lyn på.

JHN: God ide med de historier. som jeg kender min bror så tror jeg bare at jeg vil lytte til hvad han fortæller. Ikke efterspørge men lægge mærke til hvad der kommer frem. Jeg har efter din kommentar fået den ide at købe en notesbog, som jeg nu bruger til at skrive ned hvad jeg husker. Situationer, steder og også at udtrykke som i et brev hvordan jeg har det med min bror. Jeg ønsker ikke at glemme nogle af de erindringer og håber at de bliver ved med at eksistere. I hvert fald har min bror og sætter min bror sine tydelige og gode spor i verden.

Chloe: Tak for din medfølelse. Ja, det er også mit håb og ønske at han får mere livsmod. Det har dog ikke været hans stærke side siden han blev psykisk syg for mange år siden. Men alligevel håber jeg at han ikke giver op, men kommer til at leve sin sidste tid og dø når han skal det, med et håb.

_______________________

Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive.
Jeg er rørt over folks omsorg.
Nogle ting kører lidt langsomt for mig og jeg må holde pauser. Mine børn, bl.a. min mellemste hjælper. Hun lavede mad i forgårs og handlede i går. Det er pænt af hende.
I dag skal jeg bl.a. være vikar og gøre noget jeg ikke har prøvet før. Det er jeg lidt spændt på. Glæder mig til det er overstået.
Jeg vil så gerne gøre noget i forhold til min bror og synes ikke at det er jeg gør er optimalt.
Nu skal jeg lave mad, så øve, så på arbejde, så hjem og så på arbejde igen.

I morgen har jeg madklub, ved ikke hvad jeg skal lave. Det må blive noget nemt. Jeg glæder mig for de er meget søde i min madklub.
Jeg glæder mig til weekenden fordi jeg ikke skal så meget.

Jeg vil slutte for denne gang.