Læs dagbog

tilbagetrukket og struktur

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 23. maj 2020 00:13

Jeg må snart se at komme i seng. Lettere hovedpine og lidt ondt i øjnene også. Jeg er træt og kan alligevel ikke slappe af.

Jeg synes, som jeg skrev i en tidl db, at det er lidt hårdt med den genåbning. Jeg er så træt af medierne, der serverer alt så ensidigt. Nu skal der bare genåbnes og når nogle helt almindelige dansker bliver interviewet mener de allesammen det samme. Det er som om journalisterne går efter eller også rammes af en flokmentalitet. Hvorfor ikke få nogle forskellige meninger på banen. Det er dog på en måde ok at der genåbnes. Jeg har bare ikke lyst til at deltage i det hele på en gang. Faktisk ville jeg have det fint med at være i en hytte i en skov mens det sker for det stresser mig faktisk lidt. jeg gad også godt være på et lille husmandssted, med en køkkenhave og nogle høns, som jeg kunne gå og passe. Det har jeg ikke. Men jeg kan godt leve lidt tilbagetrukket alligevel. Jeg kan og vil gå ture og ordne lejligheden. jeg er i gang med en god bog og jeg vil også gerne lave en gave til en veninde. Et bogmærke i korsstingsbroderi. Jeg tror hun vil blive glad for motivet.

Jeg har igen tænkt på at flyttet tilbage til Jylland. Har boet på Sjælland i over tyve år, men Jylland trækker så meget i mig. Jeg vil så gerne være i nærheden af min mor og stedfar nu når de er ved at blive gamle. Jeg vil også gerne være tættere på mine søskene og min nevø, der nu er voksen. På en måde ønsker jeg også at mine børn får et reelt alternativ til den her by. Om to år går min yngste ud af folkeskolen, den midterste er nok færdig med gym og min ældste har nok færdiggjort sin bachelor. jeg fylder 50. Jeg tænker at det kunne være et godt tidspunkt for mig at flytte. I den tid kan jeg reperere i min lejlighed, der er lejet og lige så stille gøre den klar til at flytte ud af. Der noget med noget tabet og nogle lister. Jeg kan også finde ulemper ved at flytte.
Det skulle nok være til min barndomsby, hvor jeg har kontakt med min bror og min nevø og en enkelt skolekammerat. jeg ville skulle finde et nyt netværk. jeg har igennem midt liv flyttet meget og er vandt til at skulle etablere nye netværk. Så det kunne jeg nok finde ud af. Den store ulempe er at min yngste er en tryghedsnarkoman. Hun vil ikke ønske at flytte. Hun kunne blive her, men hendes far arbejder et par timer herfra og er væk en uge til fjorten dage af gangen hvor han bor ved sit arbejde. De to ældste skulle nok finde ud af at klare sig her eller der.

Jeg er i tvivl om og i et dilemma hvad jeg skal tage hensyn til. Det er nok noget der ikke er et entydigt svar på. I hvert fald ser jeg ikke svaret endnu. Jeg vil bare gerne flytte "hjem" til Jylland. Sommetider tænker jeg på det som det eneste rigtige at gøre. Når det så er sagt så har jeg nok også slået nogle rødder herovre og kommer jo til at savne mine venner herovre fra.

Skrevet efter nattens søvn:
I dag har jeg det ikke supergodt. Men jeg vil holde mig nogle mål og noget struktur for øje så jeg ikke skal tænke så meget. En gåtur, øve sang, male gangen. Så kan jeg lytte til noget musik imens. Min tristhed kan heldigvis vende og det må jeg tro på at det også gør denne gang.