Læs dagbog

lidt ked af det+opd

En side i dagbogen ""
Skrevet af hypenhjertet 26. september 2020 09:03

I dag er jeg lidt trist. Var sammen med nogle af mine bedste venner i går og jeg/vi talte om vores eks forhold. Det var ikke sådan at vi udskældte dem, men mere tanker om hvad det var der gik galt. Jeg ved ikke om det var en god ide at tale om for jeg er trist i dag. Tænker om mine mistede drømme, om dengang jeg troede, at det skulle vare hele livet. Dengang da jeg var forelsket, da jeg troede at vores kærlighed og/eller vilje var nok. Jeg må nok med sorg indrømme at jeg ikke tror på kærligheden mere. Jo jeg kan godt elske mine børn, eller gode venner men den romantiske kærlighed er væk. Men det skal nok gå. Livet kan godt blive godt alligevel. Det vil jeg gå efter.

Blev lidt fuld. Har ikke lyst til det selvom jeg var i venners lag og vi kun var tre personer. Men jeg vil være kontrolleret og leve kontrolleret. Jeg bryder mig ikke om mig selv. Jeg ragede ikke rundt men hvis jeg ikke havde været lidt fuld ville jeg måske ikke have fortalt om min fortid i forhold til forhold til dem. Jeg synes at jeg var dum. Blev træt af mig selv. Nå men jeg kan jo starte fra nu af med det.

opd
Nu er det så aften. Jeg har bl.a fået set TV sovet, arbejdet.

I morgen skal jeg besøge en gammel ven. med toget halvanden time. Mundbind.

Vil også gerne få ryddet op og omrokeret på nogle ting. min datters kæreste skal bo her i en periode pga noget arbejde. Derfor vil jeg gerne have flyttet lidt rundt på nogle ting. Han er meget omgængelig så det går nok.

jeg har ikke så store problemer når det kommer til restektioner og Corona. Nyder bare fred og afstand til en vis grad og håber samtidig at jeg for en gangs skyld at jeg ved håndvask og aftstand undgår den årlige influenza, der ofte rammer min hals og ender med hoste.

har lige talt med min mor. Min nevø er lidt nede. Det plejer han ikke at være. Så jeg er bekymret for ham og hans kæreste. Jeg ønsker ham det bedste og hans kæreste og han er bare så søde og givende.

Kommentarer fra andre brugere

Hej hypenhjertet

Måske kan det også handle om at leve i nuet? Jeg mener, du elskede jo nok din eks dengang, og I fik 3 børn. Den tid, der var god, kommer jo ikke skidt tilbage. Jeg forstår godt dine tanker om at være bange for kærligheden, men fordi det gik galt med din eks, kan det godt gå godt med en anden. Måske igen - i nuet. Ingen kan jo spå om, hvorvidt det holder, men hvis man har en god tid her og nu, er det måske også okay?

Jeg ved det ikke? Jeg er ikke den bedste til at sige noget om det, for jeg bor alene og har ikke haft en kæreste i 1000 år, og jeg har som dig heller ingen planer om det. Men jeg tænker, at du nogle gange snakker om en mand, du har mødt og måske er blevet lidt glad for, og måske er det en skam helt at udelukke, at der kan ske noget engang? Altså igen, jeg er nok den forkerte til at sige noget, for jeg skal heller ikke selv have en kæreste, men jeg tænker bare. :)

Jeg synes, du klarer dit liv så godt, selvom du er selvkritisk. Jeg kan godt lide at læse dine dagbøger, fordi du reflekterer så fint over alting.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 27. september 2020 18:45