Læs dagbog

Som om jeg er noget at "prale" over!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 3. februar 2020 09:11

Der går virkelig sport i det her genbrug!

Det er SÅ sjovt!

Drengene har samlet på to forskellige Lego serier, den ene, gik den yngste og jeg igennem for lang tid siden og fik samlet en masse intakte figuere og solgte så dem med samlevejledninger og æsker i DBA.

Drengene har passet rigtig godt på deres Lego og har haft det stående i store plastkasser, så ikke nok med at vi fik samlet 45 intakte figurer, så var de meget velholdt. Så de røg rigtig hurtigt i DBA.

Den anden figurserie stod jeg så lidt alene med, og gik til sidst i stå. Legoet stod her længe og jeg vidste jeg ikke ville komme længere, så jeg gav det hele til min mor. Hun har rigtig meget Lego i forvejen, men det er det klassiske og Duplo, det store. Men hun sagde ja tak og fik det hele ud til hende.

Der har det så stået på hendes loft længe og er ikke rørt, men hun har fået købt lidt mere af det, brugt.

Lang historie kort: Jeg har hentet det hele igen og er nu gået i gang. Der er Lego i hele stuen, og mit puslespilsbord er også indraget, men det her er jo også en slags puslen ; )

Først har jeg samlet alle dem vi havde samlevejledninger til, og nu er jeg gået i gang med alt det løse.

For ved hjælp af en OVERFED hjemmeside jeg har fundet på nettet, BrickLink, har jeg forløbig fået samlet 6 intakte figurer. For på denne hjemmeside er der lister over hvilke elementer der indgår i figurer, og samlevejledninger er der!

Jeg synes det er VILDT sjovt.

Og de figurer jeg først samlede, har jeg allerede solgt en del af i min genbrugsbutik ; )

Dem jeg er i gang med nu skal også sælges, men til lidt lavere priser, da jeg jo kun har figurerne. Men jeg vil lægge en note ved figurene med henvisning til BrickLink, for den er da for fed!

Alle figuerne lægger jeg i cellofanposer, sætter prismærker på og en lille label om at de er intakte, og så over i min butik!

Jeg skal derover i dag. Jeg er der på mine fridage, manddag og torsdag, hvor jeg rydder op og fylder op med nye brugte varer. Jeg var der så også lige i lørdags, da der var solgt rigtig meget fredag.

I butikken er der en lille hyggekrog, der sætter jeg mig hver gang med en kop kaffe, når jeg er færdig med min stand. Og der sidder gerne andre, som jeg så taler med om vejr og vind, det er rart og hyggeligt.

Jeg mødes også tit med min mor derovre, hun har jo sin egen stand, det har hun haft rigtig længe. Hun bliver helt fjollet når vi er der sammen, og holde ikke tilbage med at præsentere mig for alle dem hun kender derovre: Det her er altså min datter! ; )

Så smiler jeg høfligt og hilser, sådan lidt akavet som en teenager. Ja, for jeg bliver lidt flov. Som om jeg er noget at "prale" over!

Nå, jeg vil i gang med mit LEGO : )