Læs dagbog

Sådan føler jeg det i dag : )

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 4. februar 2018 13:25

I denne weekend har vi alle haft et sådan helt almindeligt liv, helt uden uvenskab, skænderier og ked af det hed.

Det har været og er rigtigt dejligt : )

Vi har storhygget, os der altså var her. Og når vi så var her, har vi hygget på kryds og tværs, for med to teenagedrenge, der har 27 ting de skal, er det svært at få tingene til at hænge sammen, så vi alle er hjemme på samme tid.

Men det gør ikke noget, bare alle har det godt. Og det har vi : )

I fredags tog den yngstes BV med hjem fra skole og blev her og overnatte. Den ældste har et godt øje til en pige fra hans klasse, som han er en del sammen med. Hun har været her hjemme, så vi har hilst på hende, en sød pige : )

Men den ældste kom så ikke hjem fredag, men sov hos veninden. Hvilket han meddelte fredag eftermiddag, der havde jeg jo købt ind til mad, blandt andet 4 gode bøffer, men intet gik til spilde for den yngstes BV var her jo så i stedet.

Lørdag morgen kørte manden og jeg tidligt ud for at handle, da vi kom hjem kørte vi lige den yngstes BV hjem, derefter gik vi i haven og fik ordnet hele gårdspladsen, så der er rigtig pænt nu. Manden blev ude lidt længere end jeg.

Derinde lavede den yngste og jeg lidt skåle med dip og chips og spillede 31. Manden kom ind og deltog, det var hyggeligt. Ild i pejsen og tændt stearinlys : )

Så kom den ældste hjem.

Han skulle skrive et par ansøgninger om elevplads, det hjalp manden ham med. Og den yngste og jeg fik lavet hans ansøgning om uddannelse færdig, underskrevet og sendt den.

Så pakkede den ældste sit træningstøj og tog til fitness, derefter skulle han i biografen med to veninder fra folkeskolen. Han er og har altid været pigernes ven. Han har kun få drengevenner og sådan har det altid været.

Manden og jeg gik i køkkenet, vi skulle have pariserbøf, det har vi ikke fået siden vi boede i lejlighed, så drengene har aldrig fået det. Nu var det så kun den yngste, der var hjemme, han kunne godt lidt det.

Så skulle den yngste videre til fest. Manden og jeg gik omkringturen i mørke, det var hyggeligt.

Der gik ikke længe lørdag aften før manden og jeg gik i seng.

Den ældste kom hjem kort efter. Og den yngste ved 01 tiden.

Her til morgen skulle den ældste køres på arbejde. Den yngste sov længe, manden og jeg gik omkringturen i sne og frost, dejlig klar og frisk tur, og spiste derefter morgenmad.

Så fik jeg ryddet op og gået nogle ting igennem, jeg vil sælge på DBA og så har jeg lagt puslespil. Manden har lagt sig lidt, han var jo tidlig oppe og køre den ældste.

Den yngste er på vej ud af døren nu. Han skal hjem til en veninde fra klassen.

Og jeg sidder her og skriver.

En dejlig weekend i en god og aktiv familie, der er ved at falde på plads igen efter en kræftdiagnose og en svær depression.

Sådan føler jeg det i dag : ) Vi er ved at hele op alle sammen.

Vi har hvert vores, ting vi gør og skal og vil, her tænker jeg især på drengene, så vi er ikke så meget sammen, men når vi er samme har det været i fred og harmoni.

Jeg bliver så glad. Det fylder mig op med ro og kærlighed.

Jeg håber, og vil gøre alt for, at det vare ved : )

<3 <3 <3 Min familie <3 <3 <3

- og også til dig, Bip <3 Du kan tro jeg nyder det : )

Kærlig hilsen
jegvinder