Læs dagbog

Det gik godt : )

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 4. februar 2019 12:37

Jeg stod op før manden i går og satte mig her og skrev.

Lidt senere kom han ned.

Jeg havde jo tænkt mig, at vise ham mine to sidste dagbøger. Og havde egentlig tænkt at gøre det med det samme, altså når han lige havde fået kaffe i koppen.

Men så tænkte jeg mig om. Jeg tænkte, at jeg får intet ud af at overfalde ham, det bliver ikke en god start, så jeg stak lige fingeren i jorden og lod ham være.

Han satte sig i sofaen og jeg sad her ved spisebordet. Vi talte lidt om sådan ingenting og jeg spurgte ham, om han kunne/ville hjælpe mig, for der var noget jeg godt ville have gemt på vores harddiske, så jeg samtidig kunne få mere plads på min telefon. Han sprang til med det samme og så sad vi her sammen.

Bagefter lavede vi morgenmad og spiste. Den yngste sov, han var kommet hjem ved o3 tiden, han havde været til fest. Den ældste var hos kæresten.

Da vi havde spist, sagde jeg forsigtigt, at jeg havde noget jeg gerne ville have at han læste. To dagbøger, fra de sidste dage. Det ville han gerne. Jeg sagde, at jeg godt vidste, at de to dagbogs sider var yderligheder til hver sin side, og jeg havde tænkt om vi kunne tale om at finde en løsning sammen.

Han læste og jeg ryddede op efter morgenmaden imens.

Han forstod - og spurgte om hvordan han kunne komme mere på banen.

Vi talte om drengene og om hvordan de altid kommer til mig med deres svære ting. Det er jeg rigtig glad for at de gør, at de har tiltro til mig, men det dræner mig rigtig meget, da jeg skal dele ud af en omsorg jeg ikke har, og i den grad selv har behov for.

Især torsdag hvor jeg har været i terapi og egentlig også fredag, hvor jeg sådan bearbejder det der har været oppe torsdag i gruppen.

Vi talte om at forklare drengene hvordan det hang sammen, og at manden nu ville træde i stedet de dage og måske mere end det.

Manden spurgte mig om hvordan vi gjorde det med, at hjælpe den yngste med elevpladssøgning. Jeg sagde, det tager jeg mig forsat af, for manden er jo på arbejde, når snedkermesterene havde tid til samtaler, så han kunne ikke køre den yngste rundt. Jeg fortalte, at den yngste og jeg havde flere planer, en allerede i dag, mandag, og i den yngstes vinterferie vil vi give den en ordentlig skalle.

Drengene har ikke vinterferie i samme uge, så vi skal ingen steder i år, og manden har så heller ikke taget ferie.

Vi fik en rigtig god snak. Og jeg kunne virkelig mærke, at manden tog mig seriøst og ville gøre hvad han kunne for at hjælpe mig, og derved os alle : )

Så tog vi en masse tøj på og gik i haven. Vi fik ordnet meget, og det var dejligt, at gå der med skuldrene helt nede, og trække vejret i den friske luft. Helt ubesværet, helt uden indre smerte - og bare være sammen os to.

Han har lige sms'et et hjerte til mig. Bare det - et hjerte <3

Men sådan et hjerte gør en verden til forskel : ) - og han fik straks et igen!

Kommentarer fra andre brugere

Hvor er det dejligt at læse om 😊

Skrevet af Skovtrolden, 4. februar 2019 18:44