Læs dagbog

...så sandelig også glæde : )

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 5. oktober 2017 09:06

Jeg har lige kørt den ældste til stationen, det har jeg gjort hver morgen i denne uge, så det ikke bliver en dagsrejse at komme til Hotel d' Angleterre.

Det går godt derinde : ) Så godt at han har skrevet en ansøgning om elevplads hos dem, den vil han aflevere i morgen.

Han er med i det hele. Så han har lavet oreo, flødeboller, petit four, en mini lagkage (specialbestilling fra en hotelgæst) og en masse andet.

Og armen holder til det!

Den yngste har ligget syg, så ham har jeg forkælet med alskens hyggeting.

Jeg skulle have været ude hos min mor og træfar og sætte mine ting op i deres lade for at sælge dem i weekenden, der holder min mor nemlig loppemarked. Men pga. at den yngste har været syg, har jeg lige ventet, for at se om jeg også blev syg. For ikke at risikere at smitte min træfar.

Men i dag tager jeg derud, der er min træfar på hospitalet og så lader jeg være med at kramme min mor. For en sikkerheds skyld.

Min mor ringede i går. Hun sagde: Sådan helt egoistisk, så glæder jeg mig vildt til at du kommer : ) Så grinede hun sådan lidt fjollet, som om det var forbudt at glæde sig. Hun er tosset : )

Der skal jeg så ud både lørdag og søndag i denne weekend.

Vi er alle lidt tyndslidte, men vi forsøger at hjælpe hinanden, så godt vi kan og ikke fare i hovederne på hinanden. Der er ikke meget overskud.

Vi forsøger at leve helt almindeligt, gøre dagligdags ting, selvom det er svært at hanke op i os selv. Nogle dage er bare det at skulle finde på aftensmad, en uoverskuelig opgave. Nogle dage er det rigtig svært at se meningen med det der sker.

Men vi er sammen om det. Det betyder meget. Og vi kan tale sammen og trøste hinanden.

Hybenhjerte, Ingeborg og Mosi - Tusind tak for jeres tanker og kram forleden dag, det betyder rigtig meget for mig <3

Meggie og Nora - Tak fordi i er der for mig på chatten. Tak fordi i spørger ind og tænker på mig. Tak for jeres kram og omsorg <3

Nu vil jeg ønske alle der læser med en rigtig god dag, og så vil jeg gå i bad og køre ud til min mor, og huske på at der er sorg, men der er så sandelig også glæde : )

<3 <3 <3

Kommentarer fra andre brugere

Det er så uendelig lidt søde <3 Er glad for at du er begyndt at kunne se lidt lys midt i mørket <3
Det går fremad! Måske vi ikke selv kan se det, derfor er det ekstra vigtigt at vi minder hinanden om det <3

Skrevet af Noralie90, 5. oktober 2017 14:15

Hej JegVinder

Flot klaret at se et lille lyspunkt og bruge det aktvt :)

Skrevet af PernilleH, 5. oktober 2017 14:20