Læs dagbog

Manden ringede alligevel til Riget i dag : )

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 6. marts 2018 10:11

Grunden til at han er blevet indkaldt til kontrol på Riget, er fordi vores egen læge har givet dem oplysninger om det behandlingsforløb han har været igennem.

Det viser sig at Riget ikke har modtaget oplysninger fra sygehuset endnu, røntgen og CT scanning, men at de er rekvireret, så for at være helt på den sikre side, har de kaldt ham ind til ekstra kontrol.

Altså for sådan en ekstra ekstra sikkerheds skyld.

Manden har det bedre. Jeg vågner hver nat og lytter til hans vejrtrækninger, og der er klart bedring. Den nye penicillinkur har hjulpet og bestemt også, at han har været hjemme i lidt over en uge nu. Han har mulighed for at arbejde lidt hjemmefra, så de har ikke manglet ham helt.

Han regner med at starte arbejde i morgen.

Han er lettet : )
Jeg er lettet : )
Vi er lettet : )

Jeg var til samtale med min læge på psyk. i torsdags. Og jeg er nu tilmeldt et mindfulness hold for depressive, så sådan forsætter min behandling.

Jeg håber, at jeg kan bruge det, selvom det stritter i mig ved tanken om, at jeg skal koncentere mig om mit indre. Men jeg tror det er vigtigt for mig, at lære at se indad og lære at hvile i mig selv. Lære at det ér ok, at gøre ting for min skyld. Det er ok, at jeg er midtpunkt for mine egne tanker og koncentration.

Jeg kan mærke at jeg, jegvinder, i den grad har brug for ro og omsorg. Jeg har brug for, at passe på mig selv, det er så det jeg skal lære nu!

Kommentarer fra andre brugere

Hej JV

Godt at høre at manden er ved at få det bedre og at du skal på det der mindfullness hold.

Jeg håber det hjælper dig og giver dig en timeout fra alle de ting der trykker dig. Jeg har selv prøvet et par mindfullness hold og har i perioder nydt det mens jeg i andre perioder ikke har kunne tillade mig selv bare at give slip (hvis det giver nogen mening).

Jeg håber du får en dejlig dag :)

Kram herfra til dig.

Skrevet af MK_forfra, 6. marts 2018 12:44