Læs dagbog

Hold kæft, hvor jeg elsker de to!!!!!!!!!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 7. januar 2019 16:19

Vi kørte den ældste til sydsjælland i går, hvor han skulle indlogeres på et skolehjem, da han i dag skulle starte på hovedforløb 1 på en skole dernede.

Det var godt nok underligt, at efterlade ham der. Sikkert en mor-ting, manden havde mere travlt med at komme hjem igen.

Jeg havde hjulpet den ældste med at pakke og da vi ikke vidste hvilken størrelse seng han ville få, der stod sovesofa i mailen, havde jeg tage to størrelse lager med. Så kunne vi bare tage det med hjem igen, han ikke skulle bruge, der er nemlig ikke meget skabsplads til hver, de bor 2 sammen på værelserne. Det viste sig at være en almindelig seng og jeg hjalp ham lige med at lægge sengetøjet på.

Manden sagde: Skal du også pakke ud for ham!

Nej, det skal jeg ikke, kun lige det her!

Grunden var at jeg kunne mærke på den ældste, at han havde en lille smule svært ved situationen, så imens vi fik lagt sengetøjet på fik vi lige talt lidt.

Det han var nervøs for var hvad den anden på værelset nu var for en! Han var ikke kommet endnu, og nåede det heller ikke inden vi gik igen. Den ældste sagde: Tænk hvis jeg slet ikke kan med ham? Jeg skal bo her i et halvt år!

Vi krammede og jeg sagde, at jeg vidste det ville gå. Han skulle bare være sig selv, som han altid er, for så kan alle med ham og omvendt : )

Han smilede og krammede igen.

Han fulgte med ud til bilen og på vejen gik vi forbi flere andre unge mænd. På et tidspunkt sagde den ældste og jeg lavt i kor: Ham der må det godt være! : ) - og vi grinede.

Jeg elsker dig, mor! sagde han. Og jeg elsker dig, svarede jeg.

Han skal nok klare det!

Jeg smsede med ham senere, han var ved godt mod. Og nu her om lidt har han fri fra skole, hans første dag, så skriver jeg til ham igen.

Han kommer hjem hver weekend, der vil han så nok mest være sammen med kæresten forståeligt nok, men det er alligevel underligt, at han ikke er her til hverdag.

Jeg savner ham allerede, på sådan en mærkelig måde?

Mærkelig måde dybt inde?Den yngste har læseferie, han skal til eksamen på fredag.

I dag har vi rettet hans ansøgning om elevplads til, så den er klar. Vi har fundet en del steder, han skal prøve at søge hos. Vi har formuleret hvad han skal sige, når han ringer op til stederne. Han spørger dem i første omgang, om han må komme forbi med hans ansøgning og hilse på. Han fik ringet til to steder i dag, ved andet forsøg aftalte de, at han skulle komme forbi i morgen og hilse på. Så der kører jeg ham ud i morgen.

Han var helt oppe og køre efter første samtale!

Mor, jeg sveder helt vildt! Se! Han hev ud i trøjen under armene. Jeg skal IKKE ringe flere steder i dag! Ej, giv mig et kram, mor! Uhhhh...

Vi krammede <3

Jo, op på hesten, vi tager en mere! Det bliver vi nød til!

Så han ringede til den næste og det gav jo et godt resultat : ) Så han er glad og tilfreds nu.Hold kæft, hvor jeg elsker de to!!!!!!!!!