Læs dagbog

...for evigt <3

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 9. oktober 2019 10:33

I dag skal jeg på tur med min mor : )

Det startede med at vi meldte os til et foredrag i aften med psykologen fra tv-programmet: Mor er den værste i verden, og det har nu udviklet sig til, at jeg køre ud til hende kl. 14 og så tager vi på tur.

Vi skal nok forbi nogle genbrugsbutikker, vi skal have kaffe og kage et sted, vi skal lige forbi et storcenter, og vi skal have lidt at spise inden fordraget.

Hun ringede ellers til mig i går, med dårligt nyt. Hendes lillebror, altså min morbror, blev indlagt i søndags med en blodprop i hjernen. Han var nu blevet opereret, men da han vågnede op manglede han føreligheden i den ene side af kroppen, han kunne bevæge foden lidt, så lægen mente, at det kunne genoptrænes.

Min mor er bekymret og ked, hun har mistet sin tvillingebror for 10 år siden, han fik kræft. Og nu har hun kun sin lillebror og storebror tilbage, og storebroreren ser hun ikke meget til.

Jeg sagde, at vi bare aflyste turen, hvis hun ikke magtede det. Hun sagde, at hun ville på tur. Hun kunne jo alligevel ikke gøre noget lige nu. Lillebroreren er stadig indlagt og skal igennem et genoptræningsforløb.

Og hun sagde, at hun sådan glædede sig til vores tur. Hun ville afsted. Så vi blev enige om at mødes som aftalt.

Ja, man ved ikke hvor længe man har hinanden...


Jeg dropper fitness i dag, er i gang med en hulens masse vasketøj og har mere lyst til en rolig formiddag.

Vi var 8 til mad i går.

Jeg er glad for, at de vil være her, de unge mennesker, men her er så meget uro, snak og høj musik når de er i køkkenet. De har det sjovt kan man høre, og vi får maden serveret, skal dog rydde op efter, men er også ok

Det er bare al den uro, det er jeg altså bedre til nogen dage end andre.

Så jeg har brug for ro her til formiddag.

Jeg glæder mig til at være sammen med min mor i dag. Det med hendes lillebror sætter tankerne i gang.

Hvor længe mon jeg får lov til at beholde hende...

Den tanke kan jeg slet ikke forene mig med.

I mit hoved og hjerte er hun her for evigt <3