Læs dagbog

Uha!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 10. januar 2018 22:00

Vi er godt nok inde ved sagens kerne nu til gruppeterapien. Vi har stille og roligt bevæget os længere og længere ind, dybt inde i os selv og rør nu ved meget følsomme sider af os selv.

Det er hårdt, det gør ondt, og vi græder. Men vi er gode ved hinanden og giver hinanden plads og forståelse. Især det med at blive forstået er virkelig godt. Vi behøver ikke altid at sige så meget, for de fleste forstår og sidder og nikker, når man fortæller. Ind imellem giver vi hinanden de tanker, vi får af samtalen.

De to behandlere styre det hele. De er gode og manualen til vores kognitive terapi er god.

Vi gennemgår ugens opgave. En for en er vi på og vores arbejde bliver kommenteret og vejledt at vores behandlere. Derefter får gruppen lov til at blande sig og det sker tit , at vi ved det, ser sagen fra en anden vinkel, eller ganske enkelt får et godt råd.

Her er behandlerne også inde over, så det ikke løber løbsk.

Efter gruppen i går, spurgte jeg behandlerne om en af dem havde tid, da jeg havde et spørgsmål. Det havde psykologen og vi gik ind på hans kontor.

Jeg forklarede mine tanker omkring ikke at nå i mål med terapien. At jeg panikkede nu, da vi kun har 4 gange tilbage.

Han sagde, at jeg ville få videre behandling, nok ikke i gruppe, men i form af samtaleterapi. At han og den anden behandler ville drøfte det og finde ud af hvordan jeg blev bedst hjulpet. Iøvrigt ville han lige pointere, at han var meget imponeret over min arbejdsindsats.

Kors hvor er jeg lettet. Nu tror jeg virkelig på, at jeg når helt i mål.

Det er første gang siden jeg blev syg i 2001, at jeg virkelig føler, at jeg har fat i det rigtige og at jeg selv kan gøre noget. Og det aller vigtigeste, jeg forstår det der sker, jeg er med og jeg kan mærke det, jeg kan virkelig mærke, at det er denne vej jeg skal for at få det bedre.

For at få et bedre liv : )Kære Mosi : )
Tak for din hilsen!
Kram
jegvinder

Kære Sofie : )
Tak for din hilsen!
Dejligt at høre fra dig <3
Jeg sender en millionmillard tanker og kram til dig : )
Kærligst
jegvinder

Kære MK
Så lige din hilsen : )
Tak! - ja, vi er alle meget lettede <3
Kram til dig : )
jegvinder