Læs dagbog

?

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 10. maj 2018 10:03

Jeg har ikke lavet lektier siden torsdag i sidste uge.

Jeg kan simpelthen ikke, der er lige som en barriere mellem det mindfulde og mig. Hvis jeg tænker nu laver jeg den kropsscanning eller yogameditation, så allerede bare ved tanken, kan jeg mærke det i kroppen.

Brystet snørre sig sammen, vejrtrækningen bliver besværet, tårerne presser sig på. Alt i mig siger lad være, det er ikke rart, hvorfor så gøre det.

Og det er kun ved tanken om at gøre det!

I stedet har jeg lavet andre ting. Haven er næsten fri for mælkebøtter nu, der er ikke rigtig mere tøj at vaske, jeg har lagt puslespil og jeg har kørt en del for drengene. Ja, også turen med min hankat og jeg har selvfølgelig også handlet.

Drengene og jeg tog i centeret i tirsdags. Først havde vi hentet den ældste på stationen og så tog vi i centret alle 3 sammen.

Den yngste skulle prøve nogle sko og vi skulle reklamere over nogle shorts, han havde købt, der var gået op i syningen ved første brug.

Apropos sko, så har den yngste købt nogle mærkesko i udlandet. Dyre, men han havde selv sparet op til dem og det er jo hans penge. Da skoene så kom blev han vild glad, men synes de så store ud når de var på, til trods for det var den rigtige størrelse.

Så det endte med at han ikke gik med dem. Vi talte om at sælge dem. Det ville han gerne. Jeg tog så en masse billeder af dem og han satte dem til salg til en pæn sum penge, så måtte vi se hvad der skete. Der gik ikke lang tid så var der en der var intresseret, i Jylland, selvfølgelig, så han skulle sende dem.

Den yngste og jeg talte om hvordan det skulle gøres, så det blev en ordentlig handle og han ikke pludselig stod uden penge og sko.

Jeg vejledte ham lidt, jeg har jo erfaringer med salg på DBA, og han aftalte med køber, at han fik havldelen af beløbet med det samme og resten når skoene var modtaget.

Jeg hjalp med at få skoene pakket og sendt og resten gik som smurt. Ingen problemer overhovedet og køber skrev tilbage: Tak for en god og nem handel : )

Og den yngste var rigtig glad, for så havde han jo penge til nogle andre sko han var faldet for!!!

Derfor var vi i centeret og se på sko.

Vi fik også handlet. Den ældste ville gerne have vi lavede wokmad, så det købte vi ind til. Så ville de lave maden og jeg skulle bare slappe af : )

Det er rart at gøre ting med drengene, men dybest set har jeg ikke overskuddet. Jeg køre på pumperne kan jeg mærke, og der skal ingenting til, så er jeg lige ved at græde.

Sådan var det da vi handlede, drengene talte midt i det hele om vores kat, der lige var blevet aflivet.

Drengene var jo i skole, da jeg var til dyrlægen i mandags. Jeg havde sagt til dem begge i søndags, at det kunne ende med at han blev aflivet.

Da jeg stod hos dyrlægen mandag, midt i at jeg stasede for dyrlægen, jeg stasede så der ikke også skulle en sygeplejerske ind. For jeg ville hellere gøre det selv og i ro og fred med dyrlægen, men lige der ringede den ældste fra skolen for at høre, hvordan det var gået hos dyrlægen. Jeg kunne jo ikke tage den, men bagefter, da jeg igen sad i bilen, skrev jeg til ham, at jeg var blevet nød til at få ham aflivet.

Jeg brød mig ikke om at han fik beskeden sådan, det fortryder jeg nu. Men jeg kunne jo ikke ringe, da han var i skole og jeg kunne jo ikke bare være tavs.

Den yngste fik det at vide, da han kom hjem fra skole.

Så nu midt i Føtex begyndte de at tale om, hvordan de hver især havde fået det at vide. Den yngste var utilfreds med, at jeg ikke havde skrevet til ham, at han først havde fået det at vide, da han kom hjem fra skole.

Lige der stod jeg ved kassen og var ved at betale for maden. Jeg gik helt i sort! Jeg tror ekspedienten opfattede det, hun spurgte forsigtigt om jeg skulle betale med kort. Jeg nikkede og kæmpede med tårene.

Den ældste havde hevet den yngste væk fra mig, og forklarede ham hvorfor han havde fået besked på sms. Den yngste forstod og sagde ikke mere. Han kunne godt se, at det nok i virkeligheden var bedst, den måde han havde fået det at vide på.

Jeg kæmper virkelig for at gøre alt, så alle har det godt. Jeg prøver virkelig, at gøre mit bedste. Men hvor jeg dog tæt på at give op. Sætte mig ned, lade tårene rende og give op...