Læs dagbog

En rigtig rigtig god weekend - dog lidt hård!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 12. marts 2018 10:17

Lørdag morgen fyldte manden bilen med ting, vi havde fået samlet til genbrugsstationen og vi kørte sammen af sted. Han satte mig af i byen, hvor jeg handlede, imens han kørte videre til genbrugsstationen. Han var færdig før mig så vi mødtes i byen, fik handlet færdig og kørte hjem.

Den yngstes kæreste/veninde (vi kan ikke helt finde ud af det?) havde overnattet her, de var stået op og skulle en tur i centeret.

Den ældste var også stået op.

Jeg fik pakket varene ud og lagt på plads. Og satte kylling over, jeg skulle lave tærte med kylling, broccoli og bacontern og dertil salat til aftensmad.

Så meddelte den ældste, at hans kæreste M kom om 10 min. og det var hendes mor der kørte hende og moren ville lige komme ind og hilse på manden og jeg. Vi har ikke hilst på hinanden før.

Uha! Jeg er altså ikke god til sådan noget uforberedt noget!!

Hvordan ser jeg ud, hvordan sidder håret, hvordan ser her ud i huset...

Jeg kiggede rundt, huset så pænt og ryddeligt ud og jeg spurgte manden: Hvordan ser jeg ud? Hyggelig : ) svarede han. Ja, det må være godt nok, tænkte jeg.

Lidt efter kom de. Vi havde lige lavet kaffe, så vi spurgte og hun ville have en kop. Vi satte os alle 5. Tidligere havde den ældste eksperimenteret med en ny kage, den bød han på.

Moren var meget åben og fortalte en del om sig selv. Hun var nem at samtale med, så det blev ikke underligt eller akavet. Vi skulle ikke lede efter noget at sige, og det hjalp selvfølgelig også at den ældste og M var der. Og at vi fik kage! Vi kan jo altid tale om kager, især med de to unge kommende konditorer ; )

Moren blev en times tid.

Jeg var godt nok lidt færdig bagefter. Jeg bruger rigtig meget krudt i sådan en situation, selvom vi "bare" sidder og taler sammen, er jeg faktisk godt udmattet efterfølgende.

Den ældste og M ville til byen, så manden kørte dem. Jeg lagde mig på sofaen imens og slappede lidt af. Hvorefter jeg gik i gang med kyllingekødet.

Manden kom tilbage og lagde sig på sofaen.

Derefter satte manden og jeg os og fik en påskebryg, som han havde sneget ned i vognen, da vi handlede ; ) og vi planlagde hvem der gjorde hvad i køkkenet, hvor vi efterfølgende gik ud og lavde mad til os alle.

Vi spiste, det var hyggeligt. Og maden smagte rigtig godt, synes alle.

Efter oprydning trak de unge sig til værelserne. Manden og jeg gik en aftenstur, hvorefter vi sluttede dagen af med en film.

Dagen efter, altså i går havde den ældste jo fødselsdag. Gaverne havde jeg styr på, de var pakket ind og klar. Vi advarede M om at vi, den yngste, manden og jeg, om morgenen ville komme over på værelset og vække dem med sang og flag.

Inden vi vækkede dem kørte jeg til bageren, imens manden startede i køkkenet med at lave brunch.

Vi havde inviteret min mor og træfar til brunch, men det var kun min mor der kom, da min træfar havde fået det dårligt efter de havde været ude og spise lørdag aften. Det var lidt ærgerligt, men vi har inviteret til fødselsdagsfest næste lørdag, og der kan min mor ikke komme, så min træfar kommer alene. Så er han alligevel med til lidt.

Vi fik dem vækket og sunget og den ældste pakkede gaver ud. Så kom min mor og han fik flere gaver. Vi spiste og hyggede os allesammen.

Efter et par timer kørte min mor igen. M skulle spille volleyball kamp senere på dagen, og den ældste tog med.

Den yngste har haft projektuge i sidste uge. Han og hans gruppe skulle fremlægge deres projekt i dag, så vi terpede det han skulle sige igen og igen. Det endte med at han fik rigtig godt styr på det, så det skal nok gå godt i dag.

Vi mødtes alle om aftenen igen, der havde jeg bestilt bord på en restaurant i byen, hvor vi skulle spise. Det var hyggeligt, vi fik talt og grint : ) og spist!

Hjemme igen gik vi hver til sit. Og weekenden var slut.

Manden og jeg har haft det godt sammen. Vi har set hinanden og været gode til at kommunikere og samarbejde om det der skulle laves. Vi har grint og kysset - ja, det har været en god weekend : )