Læs dagbog

Jeg klare det!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 13. november 2017 11:58

Jeg stod op kl. 6, da den yngste er i praktik i denne uge, som snedker/tømrer, og han skulle møde kl. 7.

Jeg håber det går godt for ham. Han var ikke meget for det, da jeg satte ham af. Der er han lige modsat den ældste. Han bryder sig ikke om det og vil helst at det hele er som det plejer at være. Han er og har aldrig været god til forandringer.

Det er mærkeligt, jeg suger ligesom hans tilstand til mig. Jeg kunne i den grad mærke hvordan han havde det, på min egen krop. Hans tilstand har altid smittet af på mig. Det er som om vi er så tæt knyttet, som om der er et specielt bånd imellem os, der gør at jeg føler hvad han føler!?

Hm? Svært at forklare!

Men jeg sendte ham godt af sted, da jeg satte ham af. Bakkede ham op og var positiv, selvom alt skriger i mig: Tag ham med hjem igen! Han behøver ikke at gøre det, når han har så svært ved det. Skån ham!

Men det gør jeg jo ikke ved at pakke ham ind i vat og følge mit hjerte, som siger at jeg skal fjerne alt ubehageligt for ham. Han skal og må ud i livet og have sine knubs - og sine egne succeser, for dem skal han med sikkerhed få. Det ved jeg. Jeg er bare sådan ekstra ekstra følsom, når det drejer sig om ham. Og jeg aner ikke hvorfor?

Nå, men jeg fik sat ham af og jeg holdt lige og ventede til han fik banket på ruden og de pegede mod døren: Gå bare ind!

Så slap jeg ham og kørte hjem. Men det var svært...

Jeg skal hente ham igen kl. 15.15, jeg håber sådan at det har været en god oplevelse for ham her den første dag.

Nu er jeg i gang med vasketøj, jeg er næsten færdig med min hjemmeopgave, der bestod i at lave et skema over mine aktiviteter morgen, middag, aften og nat hver dag siden i tirsdags og frem til i morgen. Hver aktivitet skulle så have en pil op, hvis den hævede humøret, pil ned, hvis den sænkede humøret og pil vandret, hvis humøret var uændret.

Det er alligevel en del, jeg få lavet i løbet af en uge, men der er godt nok ikke mange pile opad, ja, de fleste er faktisk vandret. Sådan lidt leverpostej humør. Men det er nok det opgaven går ud på, at se hvad jeg bruger tiden til og om det jeg gør, har en positiv eller negativ virkning på humøret. Så jeg den vej kan se, hvad der er godt for mig og som jeg skal fylde min tid mere med.

Jeg har, her til formiddag, lavet det meste til den yngstes fødselsdagsgaver til på torsdag, hvor han fylder 15 år. Det er noget der får mit humør op. Jeg synes det er sjovt et være kreativ og lave noget jeg ved, han bliver glad for. Så pil op til den aktivitet : )

Jeg har ikke rørt alkohol siden sidste søndag!

Det går godt : )

Den beroligende medicin tager uroen og angsten. Den virker godt, så jeg har meget mere ro på om aftenen og behøver ikke alkoholen. Jeg tager pillen sent på eftermiddagen, så klare jeg det.

Ja, jeg klare det!

: )

Kommentarer fra andre brugere

Hej Jegvinder :) Så flot klaret :) stor ros fra mig :)

Jeg kender godt alle de der leverpostejsfarvede ting i dagligdagen man går og laver , som bare skal overståes , men på en måde, syntes jeg , at de er med til , at man så bedre /mere nyder det , når de er overstået ;) spændende at høre om, hvad I laver på dit kursus :) nu vil jeg da prøve det af :)

Jeg håber, at det gik godt med den yngstes første praktikdag :) ja, de skal ud og klare livet selv , vi kan ikke holde dem i hånden hele vejen , hvis de skal blive stærke mennesker :) jeg har det på helt samme måde med min mellemste søn , måske fordi han er mere følsom .

Pas godt på dig selv :) og selvfølgelig klarer du det :) du er stærk :) kh mosi

Skrevet af Mosi123, 14. november 2017 08:21