Læs dagbog

På tide

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 14. marts 2018 08:15

Jeg skal til samtale på psyk. med psykologen i dag.

Jeg har ikke lyst.

Manden og jeg var alene hjemme i går.

Jeg sagde til manden at i aften, altså i dag, skal jeg sætte mig med den ældste og lave indkøbsliste til hans familiefødselsdag på lørdag. Den ældste vil lave kager til festen og jeg ved ikke hvad han skal bruge. Og vi har talt om, at lave mini pizza'er om aftenen, så det kræver lige lidt planlægning, så jeg ved hvad jeg skal handle ind.

Jeg sagde til manden, at der var styr på hvad vi skal have at spise i aften, så manden kunne evt. gå i gang med aftensmaden imens vi lavede liste, så var vi nok færdige samtidig og kunne spise sammen.

Nej, jeg skal først have skrevet to ansøgninger ud for den ældste! svarede manden. Og det skal gøres først, for ellers er jeg for træt!

Jamen, skal du ikke bare ændre på adressen på ansøgningen? Jo, svarede han. Det er da hurtigt gjort. Han kunne da også gøre det selv? sagde jeg.

Manden blev sur.

Hvad fanden er det at blive sur over!

Jeg tror jeg trækker mig.

Jeg tror jeg siger til ham, at jeg laver bollerne og dækker bord, men resten må han tage sig af.

Jeg tror det er på tide, jeg passer på mig selv.

Kommentarer fra andre brugere

Kæreste jv ❤️

Jeg tror både manden og du har godt af at du tager dig en slapper og laver absolut ingenting. For dit vedkommende vil du få ro og mere energi til senere. For mandens vedkommende vil han lære at klare sig selv. Han trænger til at få at vide at du ikke er hans mor og klarer alt for ham. Du bliver taget for givet af ham og det er en skam!! Jeg håber virkelig han hiver sig selv i nakken og får fingeren ud! For du fortjener ikke at blive behandlet på den måde. Du fortjener da også at måtte lægge dig på sofaen en times tid hvis du har lyst. I er to i forholdet, derfor mener jeg også i må være to til at gøre tingene der hjemme

Jo drengene har visse opgaver, som var mandens opgaver i sin tid. Så er der indkøb, kørsel, madlavning, vasketøj osv osv tilbage. Han må sgu da have energi til bare en af tingene!!

Jeg håber og ber til at i finder ud af det sammen og at han kommer til at forstå at du har brug for hjælp!

De kærligste hilsner ❤️

Skrevet af Noralie90, 14. marts 2018 16:43

Tak kære Nora <3

Jeg tror jeg skal blive bedre til at bede om hjælp. Jeg tror det vil løse meget for os.

Vi har nu talt sammen, manden og jeg, og vi vil finde ud af det sammen : )

Kram til dig, Nora og god ferie : )
jegvinder

Skrevet af jegvinder, 15. marts 2018 12:26