Læs dagbog

- det er bare okay!

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 14. marts 2019 08:33

Den ældste har besluttet sig for at købe bilen, som han har prøvekørt de sidste dage. Han har sparet voldsomt mange penge op siden han startede i lære, så han kan næsten betale den kontant fra egen pung, det sidste lægge vi ud. Det ville være dumt at sige nej til det tilbud, det er en god bil.

Jeg tror den yngste har fået lidt blod på tanden, han kan nu se fordele ved at tjene egne penge, så i går skrev han en ansøgning som ungarbejder i vores lokale SuperBrugs. Han kender en der arbejder der og ved de står og mangler en ungarbejder.

Han ringede til Brugsen i går og skal komme i eftermiddag for at aflevere ansøgningen og tale med den ansvarlige.

For at han kan nå det i god tid, har vi aftalt at jeg henter ham på skolen og køre ham til Brugsen. Hvor jeg venter i bilen, mens han er inde. Jeg kender dem i Brugsen, for jeg handler der meget ofte, men jeg skal ikke blande mig ; )

Det er god erfaring at få ved at den yngste klare det selv, og hvem vil ansætte en dreng, der har sin mor med!

Det fedt han selv tager initiativ til det. Jeg håber det bedste for ham.

Jeg er glad.
Jeg har det godt.
Jeg sover om natten.
Jeg har gang i en masse ting - oprydning.
Ting jeg har syltet, da jeg ikke magtede at gå i gang med det.
Det har jeg taget hul på nu.
Jeg er næsten færdig med min mindekasse.
Så skal jeg have bryllupskassen frem. Jeg har fået ginen, jeg skulle låne af min mor. Så kan jeg tage billeder og få solgt kjolen.
I dag er jeg gået i gang med en stor stak private papirer, der skal på plads i deres mapper. Jeg plejer at gøre det jævnligt, men brevbakken er nu mere end fyldt til renden. Jeg har syltet den. Men nu vil jeg gå alle mapper igennem, og smide alt det der kan ud og sætte det der ligger i brevbakken på plads.

Jeg er glad.
Jeg kan simpelthen bare mærke jeg er glad.
Jeg er rolig.
Jeg har overblik.
Jeg kan mærke jeg kan li' mig selv, jeg synes egentlig, at jeg gør det godt. Har gjort det godt.
Jeg er sgu' ikke så ringe et menneske.
Det er stort selv at føle det, det er så meget anderledes end altid at skulle måle mig ud fra hvad andre siger/synes om mig.
Nu kan jeg bare spørge mig selv ; )

Det kan godt være det lyder lidt selvoptaget, men for første gang i mit liv, er det ikke et skældsord - at være selvoptaget - det er bare okay!