Læs dagbog

Vi bliver bare nød til at have et lille nyt missedyr

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 16. maj 2018 08:19

Det er vi alle blevet enige om.

Selv vores lille hunkat mangler en, det er tydeligt. Hun er, som ham den gamle var, en meget social kat. Både med os mennesker, men i den grad også med andre katte. Efter min hankat ikke er her mere, er hun blevet lidt usikker, rastløs og lidt mere på vagt. Han var også en god stor støtte, der styrede hele området her. Nu er hun på egne ben og alene. Men altså hun er en lille dame med temperament, hun skal nok klare det. Men en katteven skal hun have : )

Og ved du hvad? ; ) Jeg har fundet ham!!! : )

Han flytter her ud om en måned, når han er stor nok til at komme fra hans mor.

Han har en lidt særlig historie!

Ejer fortæller, da jeg ringer til hende: Ejer anskaffer sig en trefarvet korthåret voksen hunkat, som hun får at vide af sælger er steriliseret. Ejer har ikke haft kat før, en ny verden for hende. Ejer bor på 4. sal i en lille lejlighed. Hun er studerende. Ejer undre sig over, at hunkatten bliver tykkere og tykkere.

Gør jeg det helt forkert? Giver jeg for meget mad? Så hun bestiller tid hos dyrlægen for at få råd og vejledning. Men så langt når hun ikke, for en nat vækker hunkatten hende. Så er det nu, synes katten at sige, hvorefter hun føder 5 killinger!!!

Okay, tænker ejer, så tager vi den derfra. Og hun gør det godt, lige efter bogen. Passer moren og killinger efter alle kunstens regler og laver lejligheden om til kattehjem. Alt for de katte : ) På den fornuftige og sunde måde!

Killingerne er nu 8 uge og ejer sætter dem til salg.

Jeg er så heldig, at jeg tjekker annoncer 14 minutter efter, at ejer har sat dem til salg. Jeg ser ham straks!! Der er han jo, tænker jeg og ringer til ejer. Jeg bliver den første der ringer på annoncen og jeg "sætter" mig straks på ham.

Vil du ser ham, så kan du komme i løbet af ugen, siger ejer. Jeg tænkte om det var muligt i dag, svarede jeg. Ja, selvfølgelig, siger ejer og vi aftalte at ses om aftenen. Jeg havde spurgt manden om han ville køre mig, da det var midt inde i København, og mig og bilkørsel især derinde, er ikke godt. Det ville han gerne.

Erfaringsmæssigt vidste jeg, at ejer ville blive kimet ned. Det var SÅ lækre killinger og 2 af dem endda langhåret, de ville alle blive revet væk. Ham jeg bare måtte eje var langhåret. Jeg var rigtig heldig, at jeg så annoncen så hurtigt, og at jeg ringede med det samme.

Manden og jeg kørte derind om aftenen. Da vi kom var der en familie på 4 i forvejen for at se på killingerne, hurtigt efter kom der 2 mere, så vi var et mange i den lille lejlighed. Lige da jeg kom ind så jeg, at ejer havde skrevet mit navn efterfulgt af killingens navn, så jeg var helt rolig. Han var reseveret til mig.

Ejer sagde: Du må være X? Jeg tager ham lige til dig. Og hun gav mig ham i hænderne, de andre gloede, da ejer fjernede ham fra de andre killinger og gav ham til mig. Jeg satte mig lidt væk i en sofa og hyggede med ham.

Åhh han var dejlig! Vi så hinanden lidt an, så rullede han sig sammen i mine hænder og puttede sig, mens jeg nussede ham.

Ejer så os og sagde: Jamen altså, dig kan han godt lide, kan jeg se. Det er jo bare meant to be med jer to : )

Ja, så var det afgjort! : )

Familien på 4 valgte en killing og gik igen. Der kom flere, de kiggede langt efter ham jeg sad med. En sagde: Der er jo også den der! og pegede på MIN lille killing. Jeg måtte sige: Han er solgt! Og det samme gjorde ejer ; )

Om 4 uger kan vi hente ham. Inden har han været hos dyrlægen for at blive tjekket igennem og blive vaccineret, og han har fået orme- og loppekur.

Siden har ejer og jeg sms'et en del. Hun har sendt mig samtlige billeder hun har af killingen under hans opvækst, også sammen med moren og de andre killinger.

Jeg har taget billeder af vores hus og have og af min lille hunkat, og sendt tilbage, så ejer kan se hvor og hvem han skal bo sammen med.

Ejer blev vildt glad : ) og skriver, at hun er sikker på han hurtigt bliver glad for både os og hjemmet.

Vi GLÆDER os!!!!!!!

Kommentarer fra andre brugere

Hej Vinder :)

Tillykke med det nye familiemedlem...
Jeg tror altså at jeg vil være kat hos jer i mit næste liv..
Så kommer jeg da aldrig til at mangle noget :D

Skønt at den bare passer så fantastisk ind, og i bare falder i godt selvskab med hinanden :)

Der er i øvrigt ikke så meget som er så yndigt som en killing..
Jeg forstår godt fascinationen over dem.
Dejlige dyr...


Nå, men altså pas nu godt på jer selv i familien... Både mennesker og katte.
Kærlig hilsen Bip.

Skrevet af Bipolarix, 16. maj 2018 14:49

Sikken en sød historie, og de forrige ejere til morkatten må da have fået den sterilisation billigt hehe ;)
Lyder som nogle flotte killinger, så det var da heldigt nok alligevel at de kom til verden, tillykke med den snarligt nye indflytter :)

Skrevet af Skovtrolden, 17. maj 2018 22:37