Læs dagbog

Hvor er i nu?

En side i dagbogen "I nat valgte jeg livet"
Skrevet af jegvinder 20. maj 2020 08:11

Der er så mange herinde der har haft meninger om mit parforhold, der har reageret på det jeg skriver.

Jeg har fået mange kommentarer og tanker, der har været rigtige konstruktive, som jeg virkelig har kunne bruge til eftertanker, og jeg har værdsat den del vildt.

Men her har også været kommentarer fra mennesker, der synes, at det jeg gør er helt forkert, og at jeg er et forfærdeligt menneske, de har ikke holdt sig tilbage med at sige deres mening.

Hvor er i nu?

Jeg ved godt at mit parforhold ikke bare sådan lige er fikset, der er lang vej endnu, men vi er på rette vej.

Og lige som alle mulige andre, har jeg også brug for anerkendelse, når det jeg gør viser sig at være godt og konstruktivt.

Det er som om det er "sjovere" at mase et menneske der ligger ned i forvejen, end at give en hånd til mennesket, når det forsøger at rejse sig op.

Det synes jeg er rigtig sørgeligt.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Jv :)

Jeg kan ikke svare dig på, hvor "de" er nu.
Men, jeg sidder og har læst din tekst.
Jeg sidder faktisk og beundre dit mod, til at beskrive din situation, som du gør. Det turde jeg ikke.
Nu har jeg også kun mig selv, at skrive om .. såå ..
Er også en smule bekymret, for at jeg ville få mere modgang, end dig, hvis jeg skrev som dig.

Men, jeg syntes at det er Stærkt gået !!
You Got It Girl ;-)

Pøj Pøj og Go´ Vind

Skrevet af Pega, 20. maj 2020 10:19

Folk reagerer når de bliver ramt på nogle knapper de selv har, så det er ikke sikkert de personer du efterlyser bliver tilsvarende inspirerede/provokerede af en positiv opdatering, sådan er det nok bare tror jeg...

Depnet er på en måde et trist sted, og eftersom det netop handler om depression, fornemmer jeg at mange fortrinsvist bruger stedet når de har det dårligt, - det er de værste dages følelser der ofte lander herinde – tror jeg.
Men der er nogle der også skriver når det går godt, dem er du en af, og det er rart.

Mht. at svare, så sker der jo altid en spejling i kommunikation, dvs. at når man læser om problemer får man måske lyst til at byde ind med erfaringer og gode råd der måske kan hjælpe, men når det så går rigtig godt, bliver spejlingen måske i stedet for, at man bare ikke har en skid styr på sit liv i forhold, og så taber man modet, lysten og inspiration til at skrive noget, og det er selvfølgelig lidt synd, da det gør at positive opdateringer måske får mindre opmærksomhed end negative.

Personligt glæder det mig på jeres vegne, men det kaster også mørke skygger indover mit eget liv om hvor uløseligt det virker og hvor meget jeg vist bare slet ikke er i stand til at tage fat om tingene.
Men det er fantastisk det I gør, og at det virker!
Knus :)

Skrevet af Skovtrolden, 20. maj 2020 15:13

Pega <3

For fanden hvor det er dejligt, at læse din kommentar, den betyder SÅ meget for mig : )

Tak!Skovtrold!

Jeg forstår i den grad, det du skriver, det giver mening.

Og hvor ville jeg dog gerne tage dig i hånden og få dig til at se, hvor meget du er værd, hvor meget du kan, hvor meget du rummer, din indsigt er en kæmpe værdi - en værdi du deler ud af herinde, en værdi jeg får lov at mærke meget personligt, og som gør at jeg stadig åbner mig herinde.

Du gør en forskel for mig.

Tak Skovtrold <3

Skrevet af jegvinder, 21. maj 2020 21:13