Læs dagbog

Point of no return

En side i dagbogen ""
Skrevet af jegvinder2 8. september 2021 20:07

Læs kommentar

Vi vender os vel til det ; )

Kommentarer fra andre brugere

Jeg har det bedre fysisk, halsen gør ikke så ondt længere, jeg er kun på lidt panodil nu, men har efter blødningen haft en forfærdelig kvalme og madlede, så jeg har ikke fået meget at spise og er rigtig rigtig træt. Det er jo en ond cirkel, så jeg ringede til Riget i går efter kvalmestillende, det skulle jeg så, have via hospitalet der har opereret, så jeg ringede videre og jeg fik recept.
Det hjælper lidt.

Psykisk ved jeg ikke helt. Jeg har fået talt med min anden lillebror, ham i Jylland, et par gange nu, så han også ved besked. Jeg tror nu mange ved det nu, flere end vi selv har fortalt det til, det gør ikke noget, det er ingen hemmelighed – det er en realitet.

Midt i al det her er jeg blevet kontaktet at en gammel vet. sygeplejerske jeg studerede med dengang, den sødeste pige. Vi har holdt kontakten on/of siden 1996, hvor vi blev færdige.
Hun kommer som sendt fra himlen, vi har talt og vi skal ses, når min hals er i orden.

I dag ringede min læremester fra dengang, hun slipper mig ikke, det er utroligt. Hun er utrolig – sød og betænksom. Hun ville høre hvordan jeg havde det, jeg fortalte lidt om det der sker.
Kom en tur ud til mig, siger hun.
Tak <3

Dem jeg har talt med, siger alle til mig: Du virker helt afklaret!

Jeg ér helt afklaret.

Men selv om, at jeg er fast besluttet, gør det forbandet ondt. At vælge at splitte min familie er det mest smertefulde jeg nogensinde har mærket, det mest smertefulde jeg har gjort – men jeg er afklaret.

Point of no return.

Skrevet af jegvinder2, 8. september 2021 20:10