Læs dagbog

*Døden - Skammen´s Røst*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 2. oktober 2018 21:16

kl.21:07. Tirsdag.

Aner ikke hvor jeg høre til? aner ikke hvor jeg er på vej hen? aner ikke hvor jeg ender? Men mit smil er frosset fast på kanten af et gammelt spisebord i et glemt forladt hus:X Melankolien driver som sved ned af mit corpus, de mange kalket og verserende mørke tanker, bær et vidnesbyrd om jeg mangler omsorg, for det indre triste menneskebarn, og at jeg er bange, efter en oplevelse, hvor jeg fik tråd på en giftslange, og måske igen skal ønske døden mere end livet:X De huskede hende, han huskede hende! og nu vil "barnet fjernes" flygte inde i livmoderen, inden der kan komme en plakat op med ord som: Jeg smadre dig! og din hund! Jeg kan ikke få frygten væk, jeg tør ikke se ind i folk´s øjne, og min retfærdighedsans er endnu længere væk, jeg ser mordere over alt:( Terror tarok totempæl.

Skammen´s røst, den på tvunget latter ala pistorius king of greek, og ikke jet lært at komprihere, de dobbelt alfabeta som udsprang fra højre side og ind og forbi min trætte hjerne. Jeg er fange i Blåtårnet, med "the ghost of Leonora Christina" Der begræder sin skæbne, og sit fejlslaget flugtforsøg. Hun jammere sig over de tog hendes sidste smykker fra gevandterne. Tiden er ikke med os du lille, vi står på tærsklen til en ny verdensorden, om vi vil det eller ej! dette lukker ens 3 øje, og tårner sig op som en tjørnehæk, der griber sig omkring struben. Død og pine råber den gamle tigger! gir du ikke en håndøre? min hals er så underlig tør! han smiler, uden en pløk i kæften.

Har du osse brændt alle dine broer? Vi tog alting for givet:0 hun lagde hænderne sammen, folde dem og bad for de fortabte sjæle, men inderst inde viste hun godt det var hendes sjæl der var blevet væk, den nat, natten før natten og helt frem til de små lyse timer, der hvor natten ikke længere var ung og hvor de jog et sværdet igennem hende, da han, tvang sig ind, og hvor ingen troede på hendes ord, ingen vil høre det! Tilbage var kun et enkelt ekko, menneskerne vågnede op, drak deres varme kaffe, kyssede farvel, cyklede el. kørt imod jobbet, uden tanken på alting kan ændres, lige præcis i dag.

Vi er bange under huden, vi snakker ikke omkring det, men min frygt er så stærk at jeg ikke ønsker børnebørn:X det at vi har ødelagt du kære moder jord og vi ikke kan rette op, alt er forsent;( også kom du døden med dine løfter om frihed og fred, du viser mig i en sø af sølvfisk, og tungmetaller + lidt meget plastik! rørt godt rundt til en suppe af ren gift, i fantasien tar jeg et stort glas, siger skål til den gamle, hunden, og menneskeheden, drikker til sidste dråbe, og slikker mig omkring munden. Han smiler, han er glad, nu kan vi være sammen forevigt, der er ingen bomber, ingen små børn der græder af smerte, ingen syge, ingen vrede under sorgen. Der er kun det eneste, evig torment tilbage! kun helvedes forgård, for det er forbudt at dræbe sig selv.

Kommentarer fra andre brugere

Knus til dig juice håber du er ok tros alt🙂

Skrevet af kirae2002, 3. oktober 2018 05:59

Kære juice læste lige din besked ,men holder mig lidt i privaten dukker opnigen ,nå tid er,Men du kender det er glad for det du skrev,og lige som det er er det faktisk ok med lid psykose tror ik ,jeg vil have de samme oplevelser og spændene oplevelser som jeg har haft .Ik mindst fordi ,jeg blander den spirituelle verden sammen lidt forvirrende ,men har altid beskæftiget mig med den.Som brit også siger ,jeg er synsk foruden min sygdom siger ras også.Appo ik altid sjovt .Men tænker også på dig ,og er ik sur eller vred på dig du er et godt menneske med et godt jerte husk det.Mange knus fra kira🌹🌹

Skrevet af kirae2002, 3. oktober 2018 06:28

hej juce

fik læst din dagbog, og hold da op du er god til at fortælle fedt, bliv ved med det...

har tænkt meget på dig.

tak for din kommentar i min tidligere dagbog...

hvis jeg kunne ville jeg tage din smerte og smide den væk.
holde om dig og hviske at du er god nok som du er, for du kæmper bliv ved med det søde.

knus line

Skrevet af november2, 3. oktober 2018 07:25