Læs dagbog

*Indtryk/Psyk Og Jaaa*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 10. juli 2019 00:33

kl.00:14. Onsdag.

Hun er begyndt at komme sig lidt over diverse skræmmende oplevelser, som livet kaster efter os. At kunne ånde bare lidt, at være i gang igen. Tog en tur i Netto, og far stod ude i garagen, jeg spurgte ham om der var noget han gerne ville ha med? Ja en pose flæskesvær, ok 1 pose siger jeg? aaaah 2, ok svare jeg, ej måske en mere, grinede han! hvad er der gået galt? spurgte jeg ham? han svarede bare 4 poser som slut spurt på vores samtale:) Jeg gav mig god tid, var træt på grund af medicinen, men det skulle ende med at blive endnu mere trættene. Jeg fik simpelthen vare chok,total for mange indtryk, og en møgunge som havde fundet et hade hundelegetøj, som larmede mere en 10 unger i legeland! Jeg kunne sgu ikke dy mig, da jeg kom forbi de to medarbejder, piger i 20erne, og jeg sagde højt : De må være Tonedøv og de begyndte at grine, så siger den ene, Prøv 6 dage om ugen! ha ha hvortil jeg sagde ja, eller man kommer måske til at hade børn:) Jeg elsker børn! især på Toast som Betty Midler siger i en film:)

Jeg kom godt igennem mine indkøb, fik nogle tudsser som var sat ned, og riskiks, vindruer uden kerner i. Nogle små shokoladekiks, og en agurk + nogle sukkerfri bar. Så var jeg ellers godt kørende, men da jeg kom hjem var jeg bare kvast! Fik kaffe spiste 2 af de kiks, også gik jeg i koma. Mor ringede 1½ time senere, kunne høre på stemmen at det den l... krop gjore ondt, så op og åbne en pille. Vi fik snakke en ½ time om alt muligt. Netop det med at spise med følelserne, efter jeg havde set en film: To The Bone. Med Lily Collins, Keanu Reeves. Den er rigtig god, men
en stærk film.

Vi fik rundet historie, om at jeg føler mig levende når jeg ser dokumentar om emner der interessere mig. Og at det skyldes min mor, som selv elsker det:) Jeg fortalte osse om det mareridt jeg havde, efter en aften med pn. og uro sorg angsten for at miste og den manglende energi. Det handlede om en kæmpe krig imellem indvandre fra det dårlige selskab, og at min far og onkel osse var der. Det var i en opgang, men den var stor og åben, og vi skulle gøre os klar med knive, bat, og vi var ret få, jeg viste vi ville blive slagtet, de havde tunge våben så jeg forsøgte at overtale nogle af de unge, som underligt nok hang ude over kanten, da jeg så en mor sidde alene med sit lille døde barn og skreg:( Jeg kunne slet ikke forstå hvorfor de ville ha krig? Og jeg følte så stærkt med den ulykkelige fortabte kvinde.

- Jeg fik pluslig travlt, de store mænd var på vej ned, og far og onkel havde gjort sig klart at vi nok ville dø der, men ikke uden kamp. Jeg fik snakket med drengen igen og sagde kan i ikke snakke dem fra det her? Kan vi ikke løse problemerne uden våben? Jeg så han rystede på hoved, men han var med på at det hele havde eskaleret, og der blev råbt og skreget med mandestemmer, jeg spurgte om han viste hvor mange de var? 85 og vi var vel 10-15. Inde jeg fik set mig om, så gik de efter den dreng, og han faldt i døden:X Men nogle flere af deres drenge, stoppede og gik ned til os, vi snakkede, men viste at det ik varede længe før kampe udbrød. Jeg var rædselslagen, men forsøgte at samle mig sammen, og sad pluslig i en af dere stole, og blev forhørt, jeg forklarede at jeg kun havde lyst til våbenhvile og gik over til kvinde, satte mig ned ved hendes side og brød sammen.

- Det sluttede med at de så mig holde omkring en af deres, og lige så stille faldt de ned også kom politiet. Så høre jeg en stemme kalde, det er min far som står i min stue, du skal gå med lucky, jeg og mor køre nu? men jeg troede at det var drømmen? så vågnede en time senere, helt fra den, med strithår og natkjole. ( Så søde Kira det er nogle vilde ting vi oplever inden bag de øjenlågene) Jeg har ellers kun gået med lucky og lavet en legeopgave til ham, også set fjernsyn et par timer, og lagede et puslespil.

Men men....

Jeg har været nede på grund af psyk og den nye psykiater. Jeg vil dog ikke ot. skrive om det åbent, det kan genåbne de sår jeg har. også er min Mentor gået på ferie, gav hende en pose guf, som hun grinden sagde den når jeg ikke hjem med:) og ganske rigtigt, der tikkede en sms ind om at den nu var væk og lå godt i hende mave:) Hun gav mig to varme kraaaam inden hun tog videre. Fik hende til at hjælpe, med min angst for at miste, med at forklare omkring mit forløb med hende og at hendes afdeling ikke har noget med psyk at gøre. Så der kommer en vurdering efter et år, hvor hun skal skrive om jeg får noget ud af hun kommer, og så for man et år mere.

Jeg blev meget fjern i blikket, så hun måtte lige sende mig en sms omkring alting. Tja det var det. Vi ses, og tak for jeres hilsner og roser omkring det fjollede skriv sidst i min db:) Vil slutte lukke ned og ja sove hvis jeg kan?

Pas på jer derude.

HK/Juze:)

Kommentarer fra andre brugere

Hej Juce

Puha, med den unge der larmede, ja man skal nok have gode nerver, både for at handle og for at arbejde der. Jeg ville få lyst til at skrige af frustration. :/ Men du klarede det og kunne endda lave sjov med det.

Jeg ved ikke, hvad din drøm betyder. Måske er det et symbol på de krige, du fører i dig selv og mod livet i vågen tilstand. At selvom der er krig, så kan det ende med, at man bliver ven med fjenden?

Men det er ikke rart at have mareridt, og man kan have svært ved at vågne rigtig op efterfølgende.


Jeg forstår godt, der er nogle ting, der påvirker dig, for du er sensitiv og tager alting ind, og det er ikke nemt, det kender jeg godt, også selvom jeg ikke ved, hvad der er sket i dit liv. Men jeg håber, du kommer over det stille og roligt og med mentors hjælp. Hun lyder god og rar og humoristisk, og det er i hvert fald gode egenskaber til at hjælpe ud fra. Jeg håber, du får lov til at beholde hende.


Jeg vil lige sige, at du gør det hele rigtigt, og at det ikke var dig, jeg havde i tankerne, da jeg skrev min sidste dagbog, men mere generelt, at der er blevet stille herinde. Du er en gave, husk det!


Pas godt på dig selv, ikke! Og så får du mange varme tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. juli 2019 06:57

Hejsa juze

Ja larm når er ude og ikke er på toppen kan være svært. Men sejt at du sagde det højt og kunne grine med de ansatte.

Drømme er noget mærkeligt noget. Jeg var faktisk lige begyndt at arbejde med mine mareridt men efter det nye medicin kan jeg ikke huske mine drømme.
Men gad vide hvad din drøm betyder. Måske det hænger sammen med din kamp for at få det bedre og du nu oplever at få støtte fra familie og mentor. Nu oplever du at du ikke står alene i kampen.
Jeg ved det ikke. Bare tanker.

Du er et følsomt og dejligt menneske som tager ting ind. Du er ikke alene om at tage alt ind.
Jeg håber du nu får den hjælp du har brug for til at få det bedre og mærke solen skinne på dig.
Du fortjener kærlighed og lykke. Alt det gode der findes i verden.

Jeg har været og er stadig i et sort hul så har ikke haft overskud eller energi til at skrive herinde. Men du skulle have en hilsen

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 11. juli 2019 14:23

Hej søde juce tænker på dig knus fra kirae

Skrevet af kirae2002, 13. juli 2019 20:05