Læs dagbog

*Mere Energi & Lyst*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 11. februar 2020 18:49

kl.18:29. Tirsdag.

Har haft en svær weekendt men tog så ansvar for mit jeg og kontaktede Mentor J. Vi fik snakket igennem omkring min angst for at miste, og hvad jeg kan gøre når jeg kan mærke at jeg er ved at falde ned i den sorte gryde. At fokusere på vejrtrækning og at sige højt det bare er ptsd der er der lige nu, og at den går væk igen. Min moa har her i weekendten haft meget feber, og vi fik snakket lidt fornuft ind i hende, og hun er nu på penicillin imod den underlivs indfiktion som hun har haft siden operationen.

Jeg har sent sms til min bror for nogle dage siden, og han ringede for en lille times tid, vi fik en god snak omkring behandling og mor. Men osse en snak omkring ham og hans sygdom. Jeg har lige lavet en durum med salat og oksekød, rester fra i går. Jeg har desværre været uartig ang. mad købte kiks og fik monster mavepine, så JHN det er sgu svært at være os:)

Jeg er træt, en bivirkning af ptsd så jeg har meget brug for omsorg, og den skal jeg lære at gi mig selv. Små skridt husker du nok, ja oven på alt det følelses mæssige hulter bulter. Mentor og jeg snakkede faktisk omkring det at være i følelsernes magt, og lære at træde ud af den onde cirkel, at gør netop det som ikke føles fedt men som på længere sigt vil gøre dig mere hel. Jeg ved at i morgen skal far og mig ud så jeg kan få taget blodprøver og ekg. De prøver sendes så direkte til min psykiater M. Og hun laver så en ny tid, hvor jeg skal stige i anti depressiv medicin. Vi skal se om jeg for mere energi og lyst og om min angst falder, så det skal jeg så ha i en måned, dernæst tager vi den derfra.

Jeg får osse når vi til sommer slutter med angst medicin en psykolog som er tilknyttet ptsd. Jeg er bange, sådan er alt det ukendte. Men vi må og dig og mig forsøge at udvidet vores jagtmarker og el. mangel på samme?Jeg tror det vil være godt for mig at kaste en nat dut på, se videre på min serie, og jo jeg har gjort mit lærrede klar til frustations kaos tanker, så jeg kan få lavet videre på dem.

Vi ses og tak for jeres hilsner knussss

Juze:) ps. Nyåbnet DB /Tvivlen Kom Stormende...

Kommentarer fra andre brugere

hej juce

det er godt du har din mentor, rart at have en at snakke med.

lyder til at der kommer til at ske noget til sommer, håber det bliver godt for dig.
pas godt på dig selv

knus line

Skrevet af november2, 11. februar 2020 21:13

Hej og godmorgen Juce

Hvor er det godt, at du lærer at række ud, når livet er svært. Det er jo det, de er der for, og de vil gerne hjælpe. Mentor lyder bare så rar og så god for dig. Ja, at fokusere på vejrtrækningen prøver jeg også, når angsten rammer, og det kan hjælpe meget, hvis man altså bare husker det.

Vi falder hele tiden i mht spisningen, det gør jeg også, men det gode er, at vi kommer op igen, ikke. Jeg har de sidste to dage spist salat til aften, men så har jeg spist wienerbrød også, og så dur det jo ikke. :/ Så jeg kender det bestemt godt, ja!

Ja, pas på dig selv og giv dig selv omsorg og lad andre gøre det samme for dig. Det kan være svært, når ens selvværd ikke er i top, men alle mennesker fortjener at have det godt. I hvert fald de fleste, måske er der undtagelser, de onde mennesker, hmm, tænker lige. Men DU fortjener i hvert fald det gode, søde ven!

Det er rigtig svært at kaste sig ud i noget nyt, men se hvor godt det er gået med mentor, den nye psykolog kan være ligeså god! Du er sej, ven!

Rigtig mange tanker og knus og god dag til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. februar 2020 06:51

Kære Juce

Jeg er ked af at det er svært. Positive tanker her fra Københavnstrup!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 12. februar 2020 16:37

Kære sødeste Juze ven.
Jeg kan spore fremgang og en spirrende optimisme i dine dagbøger.
Det glæder mig :)
Jeg håber ar du får det bedste forår i dit liv.
Eller en af de allerbedste , ved at du har haft sådan nogle rigtigt gode for mange årstiden.
Tiden flyver afsted og alligevel til tider føles den at gå i stå.
Nok fordi man selv går i stå.
Hvis det sker, så tag en svingom let på tå.
En dag slutter livsdansen, men ikke idag.
Så dans - dans dig glad min ven.
Kærlig knus fra et hjerte til et andet.
Mit til dit.
Din ven i snart to årtier , Thomas :)

Skrevet af thomas12, 13. februar 2020 00:18

Hej juze

Først tak for din besked i min dagbog.

Jeg synes jeg mærker forandring i din dagbog. Du formår igen og igen at mærke hvad du har brug for og så tager du skridtet videre og bedre om hjælp. Du er bare så sej. Godt klaret.
Og ja nogle gange (ofte) er det der er sværest også det bedste på den lange bane. Men for f..... hvor kan det være svært. Jeg føler med dig men hepper samtidig på dig.

Jeg håber der kommer styr på medicinen og det vil hjælpe dig.

Ja træthed er en hård og svær "bivirkning".

Sender dig en masse knus Og tanker herfra

Skrevet af ungpige, 13. februar 2020 20:02