Læs dagbog

*Den Gode Lille Kamel :)))

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 12. november 2020 19:51

Hmmmm Jeg har virkelig haft svært ved at del de nedtures oplevelser, og positivitet. Der er bare ikke den samme lyst, når jeg føler at mennesker som jeg kender og som jeg ikke ser mere, kan læse med på sidelinjen. Og jeg har vist heller ikke haft det overskud til at dyrke de samme glidebaner og tanker som før i tiden, for når man vælger at leve hverdag som den sidste, så er det jo ikke de samme ting og følelser man dyrker.¨

Det kan lyde koldt og ensomt, men faktum er at jeg i så mange år, havde brug for at blive hørt, se og fundet, da alt den indre smerte slugte mig råt og spyttede mig ud dybt forvirret. Jeg kan dog sige at på trods af de anfald, som stadigvæk kan overrumple mit sind, ikke vare nær så langtid og at jeg ved hvad for nogle trick, der skal til for at få det bedre. Jeg er så velviden om at den dag sorgen igen banker på og andet, at jeg igen skal igennem vridemøllen. Ingen er jo forskånet for det at miste, med mindre man selvf. er psykopat:)))

Jeg finder mig undvigende i for meget smerte, det betyder ikke at jeg ikke vil jer mere, det betyder at jeg føler jeg ikke kan bidrage til din healing, din rejse. Og at jeg er mere aktiv og tager del i livet med min familie. Jeg tror det er min paranoia der indimellem spiller mig et puds, denne kriblende og invaliderende følelse som gør jeg trække mig, så helbredt er jeg bestemt ikke :))) Jeg har bare fundet ud af at bruge hobby og musik gåture og praktiske opgaver til forandring.

Jeg for sådan en lyst til at viske til jer, i betyder for mig gode venner og omsorg støtte ærlighed kærlighed og troskab. Men når det er sagt så bliver jeg lille bitte. Siden psykiatrien smuttede har jeg måtte sande at der vist kun er en som kan ændre mig..MIG! :))) Der er gode dage, dumme dage, regnvejrs dage og der er solskinsdage, med latter - lethed finurlige tegninger og audio historier. Der er bekymringernes land og meget meget mere.

Men "Fortiden" har lagt sig som en god lille kamel, og jeg arbejder med at være mere modig voksen og ansvarlig. Jeg er ved at lære mig selv i fag, og det koster energi, men jeg tror på at vi som mennesker, kan rykke os og få mere ud af virkelighedens sande ansigt. Og jeg tror oss på at nogle mennesker skal helt ned og ramme jorden for at kunne finde styrke i sig selv og at du er god nok som du er.

Læs og lær..og så er jeg blevet ældre he he det hjælper på barnesindet:)))


Taaak For de søde hilsner:)))

Meft - JHN- Ung p :)))

Jeg vil nok få lyst tid og lejlighed til at tage hul på det at dele :))) Jeg er bare ved at genfinde mit jeg:)))

Kommer forbi lige pluslig..

I er ikke glemt, i er meget mere i mit hjerte og tanker og selvfølgelig savner jeg at kunne åbne mit hjerte:))) og være mere nær, kæmpe knussssssssssss og TAK:)))

Kommentarer fra andre brugere

Uuh kæreste juzer, dejlig læsning midt i en gråmørk november måned. Jeg sender de kærligste hilsner til den gode lille kamel, den har nok fortjent et langt vinterhvil. Det er jo nemlig årstiden til at være mere indadvendt. Og for mig lyder det til, det er en god tid for dig. Det er det vigtigste. Og nu med pandemi skal vi huske at forkæle os selv så meget som overhovedet muligt. Jeg tror på vi ikke skal forvente det urimelige af os selv. Jeg tror det er bedre, vi hver især finder steder med indre ro, så vi kan komme igennem denne mærkelige tid. Jeg har droppet et par venner, for jeg synes ikke de var gode nok til at vise hensyn og holde afstand. Til gengæld har jeg fået nogle nye venner, som jeg kommer langt bedre ud af det med. Win win herfra .. også midt i november :) De kærligste hilsner til dig og dine, dem alle sammen. Tobenede, firbenede og evt kravlende :). Much love. Meft.

Skrevet af Meft, 13. november 2020 13:03

Tanker og knus
Fra hjertet til dig <3

At være stærk er ikke at aldrig falde,
altid at vide alt eller altid være i stand til noget.

At være stærk er ikke altid at være i stand til at grine, at hoppe højest eller ønske mest.

At være stærk er ikke at løfte det tungeste,
at komme længst eller altid lykkes.

At være stærk er at se livet som det er,
at acceptere livets kraft og tage det til efterretning.

At falde til bunden,
slå sig hårdt, men altid rejse sig igen.

At være stærk er at våge håbe
når ens tro er som svagest.

At være stærk er at se lys i mørket
og altid kæmper for at nå dertil..

Din Ven 🌺

Skrevet af hjertet, 18. november 2020 01:10