Læs dagbog

*Tilbage I Barnklæder* *Til Hybenhjerte & Andre*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 14. april 2019 20:07

kl.19:38. Søndag.

Sammenbrud, en forståelse af ens ophobninger af negativ energi. Der stod hun og fald med flaget i sine hænder, ned i mudderet der dækkede hendes forvirret syn:X Det klister, det sidder over alt! det er svært at komme op, og hun troede at hendes far og sig selv, var uvenner, men far forstod slet ikke det der forgik inde i knolden på det lille menneskebarnet:S Hun så spøgelser i alt omkring sig, hader du mig? hvorfor råber du så højt? Hvorfor stiller du altid spørgsmålstegn ved det jeg fortæller? Tilbage i barnklæder, usikker og angst, en verden med store trusler, viste du at om 30 år så er der mere plastik i havet, end der er fisk? Stemmen ryster, livet gør nas, jeg er for svag til dette her:/ Så snakkede ikke med far i et døgn, og mor ville ikke blande sig, jeg sad bare hernede og græd, sad der med mit hjerte i hænderne, indtil jeg tog mit medicin og fik skrevet en laaaaang sms til far.

Forklarede mit problem, og de svære følelser, og bad ham om at passe på mig, han skrev tilbage, skat jeg er ikke vred på dig, du kender mig, jeg snakker sådan, og en masse hjerte og smiley-:) Jeg var stadig svært pårørt af de anmassende tanker der ville gøre det af med mit jeg, men så tog sjælen fat og løftede mig op af trapperne, far stod i gangen også fik jeg et langt bjørnekram, måske, et sekund men det føltes som 1000 år, der i dine varme arme:) Livet er så svært, far smilede og viskede vi har kun dette ene forbandet liv, ja far jeg ved det, men alting bliver så flydene af angsten, jeg får sgu tyfus af de mange ord sætninger der køre, og som jeg ikke kan skelne, så fik et glas ja du ve, og tegnede, lagde puslespil, hørte musik, og skred i seng. Sensitiv væsen, viste ikke Master Fatman blev sendt af sted, men kunne mærke en stor sorg, og jeg tror at jeg ubevist reagerede på det, for hvergang der sker sådanne store oplevelser, har jeg det virklig skidt, så da jeg så hans afsked med alle de mennesker og blomster, et fad med kager og hans vogn ja der gav det mening, endnu en fantastisk sjæl tog i forvejen, og er nu en af de engle som modtager de døde, som har lidt i livet. Tak du positive sjæl, du var en ener,
R.I.P.... Regnbue Buket ----->-->@

Jeg skal ud og gå den sidste tur med lucky, har faktisk haft en ok dag, gået i solskin sammen med wuffer uden snor, og med hundekiks, mødte et par naboer som bare ikke kunne stå for ham:) Også har jeg spist aftensmad med far, og snakket med mor, leget med bold og nu høre jeg musik. Vi for travlt de næste dage, skal jo holde påskefrokost, så der er meget rengøring og mad der skal ordnet, så jeg for nok ikke tid til ret meget andet. jeg har glemt at sige TAAAAK for jeres roser omkring mit skriv, og det kan skyldes jeg ikke tager det ind rigtigt endnu, men det kan osse være fordi jeg koncentrere mig om jeres dber og glemmer det sorry:) Men tak:) Dette her er ikke det vilde, bare en omgang jeg skal af med chit, og jeg håber i holder fast selvom vi skaber vores knæ, og lider i stilhed, men i er i mine tanker, hver og en:) jeg vil smutte nu vi seeeees og på torsdag er det påskefrokost, med dertilhørende gæster.

Kærlige tanker og en meget travlt optaget Juze:)

*****

Glemt lige at sige, at jeg meget gerne ville skrive tilbage til : Hybenhjerter og Thomas, og det går mig ret så meget på, så jeg vil bare lige skrive, at i er ikke glemt, og jeg vil forsøge at finde tid til en hilsen meget snart ok?:) Og Tvivl jeg ved ikke om jeg har skrevet noget forkert til dig? eller om ja du måske ikke magter at skrive, eller ikke har lyst, det er fint jeg tænker bare på dig også sender jeg en masse tak og knussssssss.

Kommentarer fra andre brugere

Knus til dig søde juce mine forældre var her fik et påskeæg ja tænk selvom de er så gamle giver de mig et kærligt påskeæg fyldt med chokolade .hm håber du er ved godt mod hygeligt med påsken godt du har lucky lige som jeg har lillebror .bliver underligt når lb ik er her mere men vil stadig besøge ras .jeg overvejer hele tiden inlægelse mit liv er ikke nemt men nogle gange går det nogenlunde .pas nu på dig selv ven ik knus kirae din

Skrevet af kirae2002, 15. april 2019 08:15

hej juze

sender dig liget et knus og en masse tanker på din vej fra mig til dig.

pas på dig selv og gør en masse gode ting, hvis du får tid og overskud.

knus line

Skrevet af november2, 15. april 2019 08:44

Hej Juce

Godt at I fandt ud af det, dig og din far. Det er ikke rart at gå rundt og tænke på, om alt er okay, og man kan bruge rigtig mange tanker på det. Det er bedst at få "ryddet op" i det og snakket om det og krammet. Dejligt at I kan det.

Jeg håber, det bliver en god påskefrokost. Jeg håber også, du kan få hvilet bagefter, for det kræver kræfter. Jeg skal til påskefrokost søndag, og jeg har allerede besluttet at hvile om mandagen, for jeg bliver også træt.

Ja, du er meget sensitiv, ven. Det er jeg også, men måske med andre ting. Jeg tror, det kan være hårdt for dig at mærke andre mennesker på den måde, men jeg ved det ikke? Jeg tror sagtens, du kan blive påvirket af Master Fatmans død og begravelse. Du tager alt ind, og det er hårdt. Men på en måde er det også smukt, synes jeg?


Søde ven, kan du passe godt på dig selv og god påske, hvis du ikke kommer herind inden. Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. april 2019 18:57

Hej juze

Ja tankerne om at folk vi holder af bliver sure på os kan blive svære at stoppe og takle. Men du klarede det. Du gjorde noget for at realitets undersøge om dine tanker var rigtige. Det er rigtig flot klaret. Sejt gået.
Og dejligt at du fik et langt kram.
Jeg ville ønske jeg kunne være ved din side og holde dig tæt når følelserne bliver svære. Du er ikke alene.

Husk du er sensitiv og tager alt ind. Sådan er du. Og det er flot men husk nu at passe på dig selv.

Jeg skal arbejde hele påske så vi springer påske frokosten over i vores lille familie. Men jeg vil prøve at nyde min fridag i dag. Den står på indkøb (er klaret), tømme flyttekasser og rengøring og andre praktiske ting som jeg ikke helt kan overskue.
Jeg håber inderligt i og især du får en dejlig påske.
Jeg glæder mig til at høre om den og hvordan det går dig. Jeg vil tænke på dig

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 16. april 2019 14:21

Kære Juce. Det med at skrive tilbage, det skal du slet ikke tænke på for når jeg skriver en kommentar, behøver du slet ikke svare. Det forventer jeg slet ikke. Men det er virkeligt pænt af dig at tænke godt på mig. Tak for det. Jeg håber at du har det rimeligt. Jeg har lige været på en lille påskeferie i Jylland. Knus fra Hybenhjerter.

Skrevet af hybenhjerter, 21. april 2019 00:20