Læs dagbog

❤*jule strabadser*❤

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 14. november 2022 14:44

Hvem viste at moi ikke kunne forcere det indre hegn, og være anonym i et ½ år? Ikke mig, jeg tog en pause fordi min hjerne brændte som helvedesild! Nå men nu skriver jeg og vil se om dyret kan gemme! Det virker her første gang! men inden jeg fortælle om mit liv på udebane, så gemmes der for 2 gang jeps! De har altså" Depnet fundet ud af misageren"

Hvem er du så nu? spurgte de larmende skandaløse elgpriser? Jeg? mig? Jo jeg er kvinden med frø i halsen, venneløs og med mistet 2 elsket kæledyr, den ene min hund igennem 14 år, står nu på min hylde i en urne, og jeg savner ham hver eneste dag. De første 3 ½ måned græde jeg som pisket og sov med hans kurv i min fodende. Jeg sov med hans bamse, og tæppe. Nu er hans kurv givet væk, men ja det bestemt ikke nemt.

Jeg har så fået endnu et barnebarn, hun er bare guld værd! Og når mit første barnebarn kommer så er jeg supermormor med vinger og ekstra svømmefødder! For der er fuld fart over feltet. Men midt i alt det nye og sjove kom virkelighede bragende! Først min mor der fik helbredsproblemer og på et hængene hår overlevede og var indlagt, så her for en måned siden røg min far på hospitalet og fik en ballonudvidelse i hjertet , det skulle jo nødig være for kedeligt vel! hmm..

Da der så var gået ca. en uge fik en i vores fam. Kræft..

Jeg kan godt forstå mit indre kæmper for at kunne stå lige, og med hængende tunge ud af gabet! Men jeg har aldrig være så kreativ som jeg er nu. Jeg har planlagt at i et år lave en samling, og udstille for familien, og el. måske hvis vi laver et garagesalg til sommer.

Inden priserne gik amok, havde jeg nået at få samlet en masse kunst atikler, så jeg har både maling pensler tudser papir lærred gamle smykker og designer bøger + kunst bøger, fineliners knapper pap sakse lim hjemmelavet Gesso og Mogpoge. Blade udklip flydende maling, servietter også gemmer jeg tilbudsaviser og papæsker til mix media. Jeg er i gang med 6 forskellige hjemmelavet kunstbøger, og har tonsvis af tegninger. Har osse skrabebøger med smukke haver og andet godt, selfcare bøger som man kan male i.

Alt hvad jeg elsker at bruge.

Alle mine ting kæmper om pladsen lool, men jeg om rokerer konstant. Vil dog til at lave en notesbog til alle mine projekter. Jeg har savnet at skrive herinde, men der er noget nostalgisk over at skrive i hånden, så det har jeg gjort. Lige nu venter jeg på de håndklæder bliver færdig inden det bliver dyrt. Også en pause, og en lille opvask + en kop te. Var ellers ved at lægge mig igen, men efter 10 min. så for jeg rundt med støvsugeren.

Bagud eller bagved?

Håber at i kæmper videre, håber at vi klare disse stride tider, og ellers kommer igennem "November rengøring" så vi kan lukke Julen ind..

Julegaver står på indpakket numsepapir...;)

Kærlige knusss

Juze :))))

Kommentarer fra andre brugere

Hej juice
Tak for din besked, den betyder meget.
Håber du har det godt
Kh Line

Skrevet af november2, 19. november 2022 19:14