Læs dagbog

*Må Trække Mig*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 15. maj 2019 02:34

kl.02:19. Onsdag Nat.

Min og din sfære 4 stk. Pak er du klar? Det gør ondt at skrive, det piner mig at jeg ikke kan holde balancen, dertil at hun ikke kan støtte op omkring vennerne herinde:( Min mor ligger i sengen 24/7 jeg handler ind laver mad, går med hunden, gør rent og vasker tøj og vasker Lucky + han skal klippes og leger med ham. Så satte min iskiasnerve sig, så jeg måtte kravle rundt og kunne ikke få ro, kastede piller i kværnen men det har ikke rigtig fjernet den lede smerte:X

Forsøger at følge med strømmen, men fik et drys af Dr. sluk hjernen og har sovet, skiftevis imellem at være oppe hele natten, for dernæst efter 2 dagen at sove et helt døgn. I dag kunne jeg se min mor´s smerte i hendes øjne, hun er opgivende, træt af smerter og livet med dem. Vi har snakket omkring Hasholie uden thc. Men hun kan ikke en disse, så da vi skal fejre vores pige, her i weekendten, så er det lige så meget for muserpige, som at få mor ud i solen. Vi er kun os selv, og laver bare bøffer og pølser.

Det hele har været så sørgeligt at jeg ikke har kunne dele det med <Mentor. Hun forsøgte at få nogle ord ud af mig, efter en nær ven fik en blodprop og satte lille my her tilbage til traumer flashback angsten for at miste, det er der virklig en grund til. Ridsede dem i panden på den hornet, blev stum og gik i stå, Mentor holde øje med mig, talte mine reservepiller, men men ...

Det er når jeg har været oppe og støtte, og kommer herned, at det vælter rundt "du kaos kongen" Mentor kæmper sammen med mig, og vi skal mødes i morgen i centeret, skal ha købt noget som er svært, vil ikke dele for meget, har en side som er ret styrende, og som holder mig for mund. Forsøger at se sjove børnefilm og serier, tegner, og maler. Er igang med en frø, til mor. Men jeg kæmper osse med at passe medicinen, og om en måned skal jeg møde den nye psykiater, helt bevist, for de ville gerne ha jeg så hende en uge fra vores møde, men det kunne jeg bare slet ikke klare:( Så de fandt en løsning.

Tak alle sammen for jeres søde hilsner, jeg må lige trække mig, indtil der er kommet bare lidt positive ændringer, for jeg suger alting til mig:/ MEN! Massere af knussss til jer, i ved hvem:) og jeg forsøger at kikke lidt med på sidelinien, skriver hvis jeg for mod, tid og kan gi råd. Vi skal alle igennem sorg smerte liv og død, uden undtagelse, og jeg er ski så udmattet af verden og den virklighed i den:X Gid jeg kunne være der for alt og alle, men det er enten det vigtigste først, eller den lukkede.


Hold fast, snak med nogle, del din smerte med en fremmede, besøg psykiatrien, ring til dit område og de tilbud de har. (Lev i dag, for i morgen eksistere ikke)

Juze.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Juce

Jeg er ked af, at du har det så svært, men det er fornuftigt af dig at trække dig lidt, så du ikke får det endnu værre af at suge det hele til dig, som du beskriver. Jeg håber, du kommer igen, for jeg ville savne dig meget, hvis du slet ikke var her. Men det vigtigste er, at du passer på dig selv.

Jeg forstår, at du er bekymret for ny psykiater, og jeg ved selv, hvor svært det er at blive ved med at skulle betro sig til en ny, men jeg håber for dig, at det alligevel bliver en positiv oplevelse.

Husk at bruge mentor, for hun er god for dig, tror jeg. Måske skal du prøve at turde åbne op, også når det er aller værst, og du egentlig ikke har lyst? Jeg ved det ikke. Men jeg synes, hun virker til at have styr på det, og at hun kan hjælpe dig.

Pas nu godt på dig selv, min ven. Vi skrives ved, ikke. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. maj 2019 07:22

hej juze

søde ven, det osse vigtigst dig og din familie, du kigger og skriver når du har overskud til det, ingen grund til at få dårlig samvigtighed over det.
du er i mine tanker.
pas godt på dig selv, for du er guld værd

knus line

Skrevet af november2, 15. maj 2019 10:37

Hej Juze

Pas på dig selv og jeg tænker på dig/jer.

Husk at tale med nogen.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 17. maj 2019 13:35