Læs dagbog

*Inspiration- My Last Days*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 20. februar 2020 21:39

kl.22:16. Torsdag.

Har haft en nat med tåre af de tusinde, men alligevel var jeg et bedre sted end noglesinde før, jeg så nemlig : My Last Days på tuben omkring unge mennesker fra usa med uhelbredelig sygdomme. De valgte livet, selv med få måneder at skulle igennem det at dø. Jeg var virkelig imponeret over så ungt et menneske, kan være så hjerteklog og suge alt positivt til sig. Det gør osse at jeg selv vil søge lykken, også med min fam. sygdom at tage i betragtning..

Jeg fik en rigtig god snak med Mentor, i fonen hun havde set jeg havde ringet til hende i de tidlige natte timer. Hun kunne godt forstå jeg ikke kunne komme ud af fjeren, at jeg forsøgte at sove mig væk fra virkligheden, selvom jeg er på rette spor mentalt. Men det at jeg uddanne mig selv i at male med farver gør at jeg forsvinde fra den logiske verden, og ind i den mere praktiske verden, hvor farvesammensætninger fanger min opmærksomhed. Det er ikke let, det er at vide jeg vil det her, og at jeg faktisk har råd nu til at købe redskaber.

Så jeg har været i Bilka, gik bare rundt og kikkede løs på alt muligt i flere timer, og fandt små sjove ting til baby bogen. Jeg har osse en hyggedag med min dejlige datter, i næste uge og en tid til lægen Mandag. Min moa har haft det lidt bedre i dag, men bliver kørt i sænk ret hurtigt, det er sgu ikke sjovt at være sengeliggende som hun er. Men jeg er der for hende når hun har brug for mig, og det samme er far.

Jeg vil rydde ligt op på mit stuebord, samle mine kreative ting sammen og få en snak i morgen med mor omkring at få bestilt blyanter og papir, jeg har osse kikket på ler, så jeg har været inde og nær -studere materialer på nettet.

"Fagre nye verden"

Interessant fremtids samfunds ideologi - Med et frastødene element:)

Jeg vil skrue mit jeg ned i en sofa og glo en serie:)

I dag kan være din dag, i morgen en andens?

I morgen kan jeg vinde i lotto hvis jeg ellers havde spillet, jeg tror bare jeg er lidt på den anden ende, med mange indtryk og en masse roderi, lade weekenden være god for os alle.

Amen::)

Kommentarer fra andre brugere

Hej Juce

Det er så dejligt at læse, at du kan finde inspiration og formå at holde endnu bedre fast på livet ved at se andre, der kæmper så flot. Du kæmper også, du er en fighter.

Så fint at du finder på nye ting, du kan give dig i kast med. Har du ikke malet før? Jeg synes, du har snakket om det før, men måske tager jeg fejl, smiler. Det er godt med en hobby, noget at tænke på og arbejde med, når tankerne tager overhånd. Du er sej, at du gør det. Er du ved at lave en babybog til den lille? Så hyggeligt! :)

Jeg håber, du ellers har det nogenlunde, min ven. Jeg tænker ofte på dig og ønsker dig alt muligt godt. Jeg sover også meget for at forsvinde fra virkeligheden, så det kender jeg godt. Det er godt, du har mentor, der kan hive dig lidt op igen, og I kan få nogle gode snakke. Du arbejder virkelig meget med dig selv, og det er flot.

Vi skal nok klare det, vi er stærkere, end vi tror, ikke. Jeg sender dig mange varme tanker og du får et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. februar 2020 12:26

Hej søde juze

Hvor er det dejligt at høre at du bruger og har gavn af mentor. Jeg synes det er rigtigt flot du beder om hjælp.

Det lyder spændende med at være kreativ, må jeg spørge hvad du tegner? Og hvilke farver du bedst kan lide, hvis du altså har nogen?

Hvor lyder det bare hyggeligt med flere timer i Bilka og finde til baby bogen. Dejligt at du glæder dig og kan mærke glæden.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 24. februar 2020 14:39

hej juce

tak for alle dine hilsner, dem er jeg meget glade for.

håber det går godt med at tegne/male.

hvordan går det ellers ?

knus Line

Skrevet af november2, 25. februar 2020 10:09