Læs dagbog

*Ikke Igen*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 21. maj 2020 22:49

Stor - Jeg har det ikke godt dag.

Men alt vreden er nu vendt indad, før var det faktisk dem som pt. lige står i min indre sorte bog. Jeg ville sådan ønske jeg havde evnen til at få det bedste frem af dagende, men det er ikke min virklighed. Jeg ringede til Livslinen i nat 02.00 og fik en mandestemme i røret, han kunne lige så godt ha sagt hop dog ud fra den bro nu! han lød tvær træt og meget irriteret, og var hele tiden ved at ende samtalen. Jeg tog hvad jeg kunne bruge, og ente med at sove resten af natten.

Alternativ opvågning er ikke altid det bedste, måske skulle jeg bar overgive mig til depressions væsnet og gå den forbandet planke ud! Jeg kan jo for pokker mærke hele verden! og alle mennesker i den! Men samtidig så er jeg så lille og bange at alting forsvinder under mine trætte fødder.

Jeg vil slutte, har lagt ti puslespil - ædt lidt hygge, og nu her taget aften´s medicin.
Håber i er et bedre sted, jeg har vist ikke nok energi til andre, ond måske er vi som menneske er flest? For at overleve lukke jeg af for virkligheden og kravler ind i livmoderkagen.

Tag en tud igen kiks...


Kommentarer fra andre brugere

Det er trist kære Juze. Det kan ofte være langt værre, at dele sin virkelighed med en, som blot afviser en. En afvisning som i "at ikke forstå / være ligeglad / ikke lytte / tale om noget andet". Besynderligt, at han overhovedet er ansat på linjen. Er det ikke frivilligt arbejde? Så ingen tvinger ham vel...

Forsøger at sende noget positiv energi herfra!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 23. maj 2020 16:59

Hej juce

Det kan han ikke være bekendt , de skal støtte og virke interesseret i det man siger...
håber du har det lidt bedre der gået nogen dage siden 21 maj

En masse knus sender jeg til dig søde

Knus Line

Skrevet af november2, 25. maj 2020 05:20

Kæreste juce menneske, jeg har ledt efter nogle ord, der måske kunne virke vederkvægende for din sjæl (grin gerne af ordet vederkvægende., kunne ikke komme på noget mere up to date). Men har ikke kunnet finde de ord, så ... gid du for h...... snart får det bedre. Det betyder noget for mig, selv om jeg er en fjern eksistens, der bare lige happens at være her på disse frekvenser. Og mht denne personage i tlf... må hans røv klø og hans arme være for korte !

Skrevet af Meft, 25. maj 2020 21:07

Allerkæreste Juce,

Jeg sender dig, de varmeste virtuelle knus og kram båret af vinden.

I min røde jakke, flagrer jeg afsted med de specialfremstillede røde skin.

Det eneste Jeg har følesans tilbage er i ansigtet, og jeg sidder nu ude i solen, mærker varmen på mine kinder og tænker, at det er mit kram fra dig.

Jeg havde sat mig for, at jeg ikke bare skulle overleve, men også leve, så ramte COVID-19 og væltede korthuset.

Min vigtige fysioterapi, ergoterapi og uroterapi er udskudt på ubestemt tid og selvom mine rutiner er stort set uændrede, nager isolationen mig.
Men eftersom jeg ha flere autoimmune sygdomme, tør jeg ikke chance.

Jeg kigger ind her fra tid til anden.
Men har ikke altid orken til at skrive.

Men du er ALTID i mine tanker, i min aftenbøn og når jeg tænder et lys. Du er ikke alene.

Har du stadig min mail brug den, jeg savner at danse på livets line med dig.

Behøver du den igen, skriv.

Jeg er med dig❤️

Dit Hjerte<3

Skrevet af hjertet, 26. maj 2020 14:17

Hej sødeste og sejeste juze
Selvom mørket overvælder dig så husk at jeg synes du er så sej. Du kæmper dag ud og dag ind.
Tag den hjælp du kan bruge og smid resten ud. Glem hans dårlige opførsel. Han burde ikke være der. Men jeg synes det er sejt at du ringede og tog hvad du kunne bruge. Du er altså imponerende.
Jeg ville så gerne give dig er knus og sige at alt bliver bedre igen. Du er igang med en meget svær periode, hvor mørket kan føles meget mørkere men der er lys. Det vil komme til dig. For jeg tror på dig. Du indeholder så meget godt og kærlighed.
Jeg håber I dag er bedre.
Jeg har ikke haft overskud til at være herinde længe. Jeg har dog tænkt meget på hvordan det gik dig. Du er i mine tanker. R
Rigtig mange knus og tanker herfra

Skrevet af ungpige, 27. maj 2020 13:29