Læs dagbog

Skal inlægges

En side i dagbogen "og den dag"
Skrevet af kirae2002 7. februar 2018 13:57

Jeg skal inlægges på sankthans i Roskilde til sommer både min psykiater og. Sygeplejske mener det er godt for mig de er bekymret for at jeg. Har så svært ved at gå alle mener det er psykose angst og ik eksisterende angst men meget stærk psykose derfor skal jeg inlægges jeg giver familien skylden mener det er deres skyld den måde jeg er blevet opdraget på har givet mig meget at slås med at troen på mig selv er svækket fysisk og psykisk jeg er meget kedafdet over det

Kommentarer fra andre brugere

Hej Kirae.

Jeg tror det bliver godt med den indlæggelse.
Du har brug for det med alle de ting du slås med.
Det er for meget til at man kan klare det alene.

Husk at du har venner :)
Vi følger med i din kamp for at få det godt.

En skidt barndom slår hårdt.. Rigtig hårdt.
Har selv sådan én, så tror jeg forstår dig, og det du går igennem.

Bliv ved med at kæmpe.
Du gør det godt.


Knus og kram, Bip.

Skrevet af Bipolarix, 7. februar 2018 14:14

Hej Kirae

Jeg har selv været i 3 måneders tid på afdeling M på Sankt Hans. Og jeg synes det er et rigtigt godt sted. Jeg håber du kan bruge det til noget. Ihvertfald synes jeg du skal se det som en god mulighed fremfor et nederlag.

Jeg håber du har det godt og får en dejlig dag.

Knus og kram herfra.
Mikael

Skrevet af Anonym, 8. februar 2018 11:35

Hey sødeste Søsser, det lyder virkelig ikke godt at du har det sådan, men tror måske det vil være godt for dig på længere sigt at være indlagt? Men søde selvom dine forældre ikke har givet dig det som du havde brug for som barn, kan de godt blive bedre, det er mine forældre blevet. De støtter mig så godt de kan og jeg elsker dem for det.

Din psykose gør de endnu svære at holde fast i hvem og hvad...du er syg, din hjerne kemi er nedsat, du har brug for ro og massere af beskyttelse og omsorg/kærlighed ok:) Jeg syntes du kæmper med mange ting, og det er så svært at få en hverdag op og køre når man ikke kan gå:X Hold fast smukke og husk jeg elsker dig uanset hvad okay?:))))

Kæmpe knussssss elsker diiig;)))

Søs.

Skrevet af juce, 8. februar 2018 20:22