Læs dagbog

Skal i bad i dag åh nej

En side i dagbogen "og den dag"
Skrevet af kirae2002 9. januar 2018 06:52

Jeg skal i bad idag ikke sjovt er bange for det toilet det er sådan skøre ting jeg er bange for men min sygeplejske siger det er psykose angst jeg har bange for selve angsten har haft det virkelig skidt de sidste par dage tør helller ikke besøge mine forældre med taxa som i sommers det er virkelig trist var meget kedafdet i går har haft svært ved at gå med rolateren været så bange så jeg måtte kravle rundt til sidst men nu går det bedre jeg tænker til på golum fra ringenes herre som os er skesofrein føler mig som ham af og til men jeg tænker. Jeg er kunstner og meget kfreativ det gør man bliver speciel tror jeg

Kommentarer fra andre brugere

Hejsa Julie, jeg kommer snarest og besøger dig, og så går vi to en tur, jeg håber at du kommer meget mere ud, som du kunne tidligere, men jeg tro på dig, du skal nok komme ud, jeg har jo desværre selv haft angst, dog er der ikke 2 mennesker der oplever angst helt ens.

Kærlig hilsen
Jannick

Skrevet af jannickh, 10. januar 2018 18:43

Sådan har jeg det desværre osse søde søhest:( jeg er bange for alting, har svært ved at dele det med mine behandlere. Hvad sker der med dine ben? ryste de? Du ved jeg elsker diiig smukke, og ja at være som golum at ha flere personer inde i en, det er ikke nemt:X Men du er speciel, du er et kærligt menneske, en sød ven og du skriver dine digte, samtidig slås du med med en verden som kun få kender til, jeg kan se Jannik gerne vil snakke, det ville være godt hvis du kunne komme bare lidt ud, men ingen tvang, kys knus og kraaaaam min pige:)

Juze.

Skrevet af juce, 11. januar 2018 17:56