Læs dagbog

Skal hjem idag

En side i dagbogen "og den dag"
Skrevet af kirae2002 12. maj 2018 05:55

Glæder jeg mig meget til,men det er kun en enkel overnatning så skal jeg tilbage til sygehuset gruppeterapi havde vi for første gang i går det var ok bortset fra jeg ik høre så godt pågrund af stemmerne fik en dårlig nyhed igår min bror bliver hjemløs tror jeg ik han kan klare psykisk eller fysisk så det var lidt hårdt at få afhviide

Kommentarer fra andre brugere

Hej kirae.

Det lyder som om det går godt der på Skt Hans. Er super stolt af du tør tage på weekend så tidligt. Pyt med om det er en eller 5 dage. Det er det at du gør det der tælller.

Jeg var selv meget bange for at tage hjem på weekend da jeg var indlagt så det tog virkelig længe. Men som de siger dernede er det super god træning at vænne sig til at komme hjem igen uden at falde tilbage i gamle mønstre.

Jeg er ked af at høre det med din bror. Jeg håber der er noget hjælp han kan få et eller andet sted for at være hjemløs er absolut ikke sjovt.

Håber du får en fortsat skøn weekend. Vi snakkes.

Knus fra Michael

Skrevet af mk_igen, 12. maj 2018 22:03

Hejsa søsser, flot du var ude og gå i går :) det er fantastisk vejr, og godt med at komme lidt hjem på prøve ik?:) ked af det med din bror:( har selv prøvet at min bror ikke havde noget hjem, vi kunne desværre ikke finde ham i et par år, og det gør ondt, måske du skal sige det til dem på afdelingen så de ved hvad der sker hvis du går og hænger med hoved.

Kys love you smukke:)

Juze/søs'

Skrevet af juce, 14. maj 2018 16:52

Hej Kirae :)

Jeg håber at du har fået noget godt ud af dit ophold på psyk.

Dejligt du skal hjem, for "øst-vest, hjemme bedst, ikke?

Håber du får en dejlig dag.

Kærlig hilsen Bip.

Skrevet af Bipolarix, 14. maj 2018 19:35