Læs dagbog

Bl.a. noget om ritualer

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 24. november 2021 11:36

Ok humør. Kunne være bedre, kunne bestemt også være værre.

Jeg er vaccineret men mange vaccineret bliver syge med corona. Min nabos søn. Tænker på om og hvornår turen kommer til mig. Har en datter i 9 kl, der dyrker sport og en i 3g.

Jeg meldte fra til en koncert forleden fordi der var mange mennesker på lidt plads. Sådan et sted trives smitten bedre. Jeg har også meldt fra til noget andet. Det er lidt svært fordi der ikke er påbud, men jeg vil gøre hvad der gør mig tryg.

jeg har i de seneste to dag gjort nogle dejlige ting. Ritualer. F.eks gået en tur på ca en time inden jeg skulle på arbejde. Om aftenen har jeg børstet tænder grundet, husket tandtråd og skyllet munden i mundskyld. Jeg har også vasket mine hænder og smurt dem ind i creme. Det er dejligt men den slags ritualer og ikke noget jeg plejer at gøre noget ud af. Jo jeg børster tænder om aftenen men ikke så grundigt. Jeg kan godt lide ritualer. Det er med til at skabe en dejlig ro.

I dag vil jeg gå på bibl jeg vil låne nogle CD er og måske også nogle bøger om et eller andet. Måske kunstbøger, eller bøger om juleklip.