Læs dagbog

Jeg kan ikke mere. er så ked af det.+ psykologen ringede

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 6. juni 2018 09:28

Jeg kan ikke mere er helt derude nu hvor det ligemeget , der ingen der forstår det slemt, jo C men alle de andre støtter som får penge for at hjælpe mig, de forstår det ikke, selvom jeg fortæller hvordan jeg har det... de siger jo bare jeg skal lave gode ting og ikke lade mig påvirke af andre... hvis det var så let havde jeg gjort det..
nå psykologen svigter mig osse han fortalte lige at kæresten skulle føde 10 juni, så tænker jeg hvorfor fortæller ham mig det så sent så nu der usikkerhed igen så ingen hjælp fra , den kant....

skal op til C kl 12.30, der fortæller jeg hvordan jeg har det....

kl 10.20
min psykolog ringede og fortalte hvordan det stod på, jeg nævnte at når han gik på barsel om der var mulighed for at få en afløser, det for jeg afvide i morgen..

Kommentarer fra andre brugere

Kan ikke lade være at tænke på, at der er noget der hedder hjælp til selvhjælp.

Hvad er det, du gerne vil have alle dine støtter - som får penge for at hjælpe dig - skal hjælpe dig med. De kan ikke holde dig i hånden hele dagen, og når dagens omsorgstime/terapitime er overstået, skal du bruge noget af det du har lært til samtalen til at rykke dig. Eller er jeg helt gal på den ?

Skrevet af Ingeborg, 6. juni 2018 12:45

Hej.... kender godt hjælp til selvhjælp, og bruger hverdag rigtig meget af de råd de giver mig, så det ikke fordi jeg intet gør og støtter gør sikkert det de kan..... men det her har nu stået på i 1,5 mdr nu og det desværre kun blevet værre, forstår det ikke.... men tak for opsangen, det gjorde så bare jeg blev mere ked af det....

Skrevet af november2, 6. juni 2018 14:25

Jeg synes det er et tillidsbrud fra psykologens side, man åbner sig sådan et sted, og derfor har man krav på at få at vide på forhånd hvis der kommer afbrydelser i forløbet, så man ikke bare pludselig står alene tilbage med alt det der er blevet åbnet op for i forløbet.
Jeg håber du får mulighed for en anden psykolog, at skulle vente på han kommer tilbage, incl. måden den her pause blev serveret på, kan ikke være særlig gunstigt for at opbygge tillid påny.

Skrevet af Skovtrolden, 6. juni 2018 18:20

Hej November.

Det er fandemig ikke i orden med din psykolog.
Du har så hårdt brug for hjælp...
De må finde en anden til dig, han slår jo slet ikke til...
Det er under al kritik.

Jeg er rigtig ked af at du har det så skidt.
Og når man er der nede, så er eneste mulighed oftest hjælp udefra.
Har du overvejet psykiatrisk skadestue?

Du må love mig at kontakte dem hvis det bliver værre...
Som jeg læser dig er du truet nu...
Så tøv ikke hvis du føler for det.


Jeg tænker på dig, og sender dig tanker med ønske om bedring.
Og husk nu at lyset altid er et eller andet sted fremme i tiden.
Det glemmer man oftest når det står rigtig skidt til.


Pas på dig selv, kærlig hilsen Bip.

Skrevet af Bipolarix, 6. juni 2018 21:23

Hey søde Linenuz:)

Håber sådan at du for en anden psykolog, og som Bip henviser til, kontakt psykiatrisk skadestue, du er ude på kanten ven, og det er ikke din skyld! du ikke kan frasortere dine omgivelse og de følelser der omgiver dem:( Du har ikke det filter som ellers skulle beskytte dig, og sammen med din diagnose, gør det til en farlig cocktail af ren kaos, jeg ved hvad du går igennem, jeg kender din smerte, jeg ved du lider og har så ondt over alt:x Men hold fast! Ring til en veninde, sæt dig med en pude omkring maven, og se noget beroligende og sjovt, - hvis ikke det vil hjælpe så skal du ind og ha noget beroligende og indlægges for en stund, håber de har plads for du er det værd selvom du ikke tror på det.

Kæmp ven, vi er her for diiig ik?:)

Knusssssssss

Juze den bekymret.

Skrevet af juce, 6. juni 2018 21:47

Hej Line.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan du støttes bedst nu. Jo, du får hjælp men det virker til at du stadig ikke føler det er nok. Som du siger er du "helt derude hvor det er ligemeget".

Ok. Hvordan kan vi hjælpe dig? Og med hvad? Jeg har jo snakket med Kirae om at besøge hende og ved I snakker sammen. Så måske et fælles besøg hos hende ku være en ide?

Det er svært og frustrerende at få andre til at forstå ens følelser. Personligt tror jeg ikke det er muligt og det er derfor så mange får problemer. For de føler sig ikke forstået eller kan forklare hvordan deres følelser er. Og det gør helt vildt ondt at opdage at man er alene med sine egne følelser. Men jeg tror på man kan lære at håndtere det. Og at du også kan det.

Jeg håber du får en god weekend Line. Pas på dig selv og lad os snakkes ved hvis du vil med ned og besøge Kirae med mig.

Skrevet af Anonym, 7. juni 2018 18:20