Læs dagbog

Tanker om barndommens konsekvenser

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 9. februar 2018 17:13

Det er lidt vildt hvor meget vores barndom betyder for vores fremtid.

Gad vide hvem jeg ville være hvis min barndom havde været anderledes.
Hvis min mor havde handlet mere den gang........ Og ikke først da jeg blev indlagt i 2014.
Hun gjorde hvad hun kunne men for mig.... Tja så var det ikke nok. Men jeg er ikke sur på hende. Hun gjorde hvad hun mente var rigtigt. Men hendes valg har ødelagt mig. Jeg skulle være voksen før hun handlede. Jeg skulle have en psykiater til at sige det før hun indså at der var et problem. Jeg vidste heller ikke hvordan tingene hang sammen men det gjorde min sygdom. Det gjorde mit sind som forgæves havde forsøgt at fortælle mig dette gennem flere år.
Jeg ville ønske at min barndom havde været anderledes. Jeg ville ønske at min mor (og faktisk også min far) havde passet på mig.
Jeg oplevede noget som intet barn bør opleve. Flere gange med flere forskellige.
Jeg har mange flashback til det som min stedfar gjorde men følelsen af at være overvåget tror jeg stammer fra nogle grimme oplevelser hos nogle venner af min far.
Følelsen af at være forladt hænger nok sammen med at min far efterlod mig hos (for mig) fremmed mennesker mens han hyggede sig i byen.
Jeg har tænkt meget over min barndom gennem de sidste par uger.
Jeg er meget i tvivl om jeg skal gøre denne dagbog åben men tja
Jeg ved ikke rigtig hvad jeg gør. Jeg tror jeg prøver

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde, det er rigtig flot at du for skrevet det, omsorgssvigt og misbrug af et barn kan ødelægge mange år frem i tiden:X Men du kæmper og det vigtigst er nok, at vide der er andre som dig, som har fået en ny chance igennem terapi. Det er aldrig nemt, og koster blod sved og en masse tåre. Men de ting vi oplever, er et stort åbent sår, der skal ha tid til at hele, og du er på vej, fordi du fik skrevet og forsøger at finde måder at klare dig i en til tider meget svær verden.

Men du bestemmer selv om du vil ha åben:) Når jeg er sky bliver jeg i privaten, el. hvis jeg er meget vred over noget, som ikke behøver at gives videre, er det godt for mig:) Men ung taaak for din hilsen om bedring:) jeg gemmer mig fortiden, da jeg er alt for forvirrende omkring menneskeheden...

En ting jeg har lært som forældre er at jeg ikke altid har kunne være den stærke og passe på mit barn:( Men som min datter siger, mor du har altid været der for mig 100% jeg svarede at der er noget som jeg fortryder, men at hun først vil forstå det når hvis hun bliver mor. En skyldfølelse som alle forældre bær, el. næsten. Hvis dine forældre har være så langt væk i deres eget lo.. håber jeg de forstår hvad DU går igennem, og at de er der for dig, men jeg føler med dig...tak fordi du er dig og knusss

Juze.

Skrevet af juce, 11. februar 2018 15:43