Læs dagbog

Angsten og bog og selvskadende tanker

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 12. oktober 2017 13:28

Jeg har fået lov til at begynde på et forløb mod angst. Jeg er især meget angst for at være alene. Så er spændt på om det kan hjælpe. Jeg bor meget af tiden hos min mor da jeg ikke tør være alene i mit eget hjem. Jeg har Bandit men jeg tør stadig ikke. Jeg har også svært ved at være alene hos min mor men det er bedre for hun kommer trods alt hjem på et tidspunkt.
Jeg mærker angsten fysisk og psykisk. Jeg bliver bange og hjertet banker hurtigt og hårdt. Mine hænder bliver våde. Jeg kan ikke finde ro. Ja er bare generelt meget bange. Jeg kigger ud af vinduerne hele tiden for at se om der kommer nogen. Jeg bliver bange for en hver uvant lyd. Jeg er også bange for at der sker Bandit noget. Nok det værste jeg kan forestille mig.

Jeg har stadig mange og meget livagtige mareridt om at blive overfaldet og misbrugt. Meget af det hænger nok sammen med det som jeg har oplevet som barn.
Jeg har også mange vrangforestillinger og paranoide tanker. De er svære at komme af med.
Men jeg er opmærksom på dem og det er et skridt på vejen. Tror jeg.
Jeg har i dag mange selvskadende tanker. Ellers længe siden. Men ih hvor har jeg lyst til smerten. At se blodet flyde. Mærke kniven eller saksen.

Jeg har pauser fra stemmerne og selvmordstanker. Nyhed. Mærkeligt.
Jeg er i gang med at finde ud af hvem jeg så er. Når jeg ikke har stemmerne til at bestemme. Hvem er jeg? Og hvad vil jeg? Med mit liv.
Meget forvirrende. Uvant.
Jeg kan næsten ikke huske hvem jeg var før stemmerne.

Min mor har lige læst bogen i morgen var jeg altid en løve. Og jeg er lige begyndt på den. Den handler om en skizofren pige som er sluppet af med sin skizofreni. Som er blevet rask. Bare tanken om dette kunne være befriende men samtidig meget skræmmende. Jeg har stadig svært ved at læse når jeg hører stemmer men når jeg har pause prøver jeg. Også selvom pause måske kun varer kort.

Jeg overvejer selv at skrive en bog. Men ved ikke om jeg kan og tør. Jeg tør ikke udgive noget men måske bare skrive til og for mig selv......