Læs dagbog

trist

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 11. januar 2019 17:15

Mit ældste barnebarn - en "dreng" på 22 er blevet "mærkelig". Han trækker sig helt fra familien. Han bor sammen med en sød pige, som er lidt yngre.
Han stoppede med at arbejde i oktober. Fordi han ikke brød sig om jobbet. Han har ikke søgt noget nyt. Vil undgå det så længe, han har penge til at lade være.
Sådan noget kan jeg altså ikke forstå. Han har haft en periode, hvor han havde det dårligt psykisk. Ifølge veninden har han det helt fint nu. Og nyder at være derhjemme. -Der har ikke været nogen uoverensstemmelser mellem ham og forældrene- eller mellem ham og mig. Men vi er bare out!...Jeg har skrevet lidt med ham på messinger. Telefon tager han jo ikke.
Og det er også ok at bruge messinger. Men siden jul ..ingen reaktioner -heller ikke på ønsket om et godt nytår...er det sådan unge mennesker opfører sig nu om dage?...Jeg er ked af det- men føler også ind i mellem at jeg bliver vred.
Er der nogen som har erfaringer?

Kommentarer fra andre brugere

Hej voksen

Jeg er ked af, at dit barnebarn har trukket sig lidt fra dig og jer, men jeg tænker, det er naturligt nok, hvis han har det psykisk svært. Jeg har også haft det svært med det sociale og har det stadigvæk.

Men jeg synes, du skal blive ved med at vise ham, at du er der og blive ved med at skrive til ham. Hvis han er rigtig skidt, kan det være svært at overskue noget. Også selvom kæresten siger, at han er okay. Det er jo ikke sikkert, at det passer. Måske er han flov over det, eller måske ønsker han ikke at høre noget om, hvorfor han ikke arbejder. Der kan være mange årsager.

Jeg håber, I finder ud af det, og at han begynder at ville jer igen!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 11. januar 2019 18:20

Hej JHN

Tak for dine gode ønsker. -Og ja, du har nok ret....jeg må væbne mig med tålmodighed. Tiden arbejder jo nok også for os...

Skrevet af voksen, 11. januar 2019 18:42

Hej Voksen.

Min første tanke er - han er syg, depression, bipolar, skizofreni. Jeg går ikke ud fra at han er på stoffer.

At trække sig fra sin familie ikke mindst sin bedstemor, som man ikke har evigt, fortæller mig, at noget ikke er OK. Du kan ikke gøre andet end at sende ham små beskeder. Måske magter han ikke arbejde/uddannelse, endnu et symptom på at han ikke har det godt ?

Prøv evt. at tale med hans forældre om det, hvis I kan tale om sådan noget.

Håber det løser sig.

kh Ingeborg

Skrevet af Ingeborg, 11. januar 2019 19:03

Hej Ingeborg

Tak for dit bud.

Det er også mit bud, at han er syg. Eller har det psykisk dårligt. Jeg snakker meget med hans forældre. Min datter og svigersøn.

Nu skal man jo ikke dømme alle syge, fordi de ikke lige følger den lige vej til uddannelse og drømmejob. Men jeg tror ikke. han har det godt.

Men det er jo svært at hjælpe en, som ikke ønsker kontakt..


Skrevet af voksen, 11. januar 2019 19:24

Knus til dig voksen fik jeg lige lyst til

Skrevet af kirae2002, 12. januar 2019 00:30