Læs dagbog

Tak for støtte

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 12. januar 2019 12:21

til JHN, Ingeborg og Kira

Tak for jeres støtte. Jeg tror også, at han har det psykisk dårligt. Lige nu fungerer han derhjemme, fordi der stilles så få krav til ham. Han passer sin træning og ordner lidt med hus og indkøb. Det er det. Så vidt jeg da ved. Hans kæreste arbejder meget, men skal nu til at i gang med uddannelse.
Min datter har lidt kontakt med hende. Og det er der vi får vores informationer fra.
Han skriver ikke selv om, hvordan han har det. Gør nærmest nar hvis vi spørger. Han skriver, at han ikke gider alt det føleri...
Men først på sommeren betroede han sin mor, at han ikke kunne klare at være sammen med mennesker. Følte at det tappede ham for energi. Og han virkede ikke glad. Jeg har jo kendt ham så længe, at jeg kan se nuancerne. Han sagde også ofte nej til at spise noget, når vi var sammen. Tog bare en cola eller lignende...og det ligner ham altså ikke!!!
Min depression er blevet lidt værre af alt det her..tror jeg ..det er jo noget som går op og ned...men havde ellers fået det godt. Har det også godt med astmaen. Jeg går til nogle samtaler hos min læge..
I eftermiddag kommer sønnike og hans piger. Så skal vi hygge. Kh til jer alle

Kommentarer fra andre brugere

Hej voksen

Ja, det lyder da til, at der er noget galt med ham, når han heller ikke vil spise sammen med jer mere.

Har han været ved lægen, eller kunne det være en mulighed, så han kunne få lidt støtte?

Måske kunne du også hjælpe ham, når du selv kender til det psykiske, men jeg forstår, at det er svært, når han ikke rigtig vil snakke med dig. Men jeg tror stadigvæk, at det kan hjælpe at blive ved med at skrive til ham og vise ham, at du er der. Jeg er sikker på, han værdsætter det.

Jeg håber, du har haft en god hyggedag.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 12. januar 2019 17:18

Kære voksen synd med depressionen ,men kender det fra mig selv.men vi er os i den mørketid håber der kommer sol i morgen .jeg sover meget fortiden for meget mere medicin har en til dens nu til ,at vende op og ned på dag ,og nat ik så godt ,men tilgengeld er min psykose meget mindre som ,jeg skrev til JHN .håber du for det bedre ,og ,at din famile for det bedre knus fra kira🌷🌷

Skrevet af kirae2002, 12. januar 2019 21:34

Kære voksen,

det lyder som en vanskelig situation, med dit barnebarn. I lader til at håndtere det fint, ved at lade ham vide, at I er der, hvis han har brug for det, men heller ikke er for anmassende, hvilket kan virke kontraproduktivt, og skubbe ham endnu længere væk.

Der ligger en tryghed i, at han bor sammen med sin kæreste og ikke er helt alene. Således er han ikke helt frakoblet og overladt til sig selv, hvilket er positivt.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 13. januar 2019 16:51