Vilkår for anvendelse af DepNet

Brugervilkår for DepNet.dk


Denne hjemmeside ejes og drives af
DepressionsForeningen
Trekronergade 64, st.
2500 Valby
Tlf: 3312 4727
www.depressionsforeningen.dk
sekretariat@depressionsforeningen.dk

Læs mere om DepressionsForeningen her.


Ansvarsfraskrivelse
Det er DepressionsForeningens mål at sikre, at DepNet.dk's indhold er præcist og opdateret, men DepressionsForeningen og andre bidragydere på DepNet.dk kan dog ikke give garanti for DepNet.dk's indhold for så vidt angår præcis nøjagtighed og fuldstændighed.

DepressionsForeningen har ret til at afbryde distributionen af DepNet.dk uden forudgående varsel.
DepressionsForeningen og andre bidragydere på DepNet.dk kan ikke pålægges bod eller holdes erstatningsansvarlige for skader, inklusive computervirus, som måtte opstå på grund af adgangen til eller brugen af indholdet på denne hjemmeside.

Brugerne er selv ansvarlige for det indhold, de lægger på DepNet.dk i form af dagbøger, debatindlæg m.m., men DepressionsForeningen har retten til at fjerne indhold af anstødeligt, krænkende eller anden art, som DepressionsForeningen ikke kan eller vil stå inde for.

Links
DepressionsForeningen fralægger sig ansvaret for indholdet af hjemmesider, som er forbundet til DepNet.dk med et link.

Behandling af personoplysninger
Alle oplysninger, som indsamles på DepNet.dk, behandles fortroligt. DepressionsForeningen kan bruge dine oplysninger til at udføre anonymiserede statistiske analyser, men DepressionsForeningen videregiver ikke oplysninger, som kan identificere dig som person.

Sidst opdateret:: 11. marts 2010