Sommerhøjskole den 20.-27. juli 2019

 hoejskole (2)

 

DepressionsForeningen holder for 9. år i træk sommerhøjskole på Nordfyns Højskole. Derfor søger vi et fantastisk hold på 8 frivillige, der har lyst være med til at løfte denne opgave.

Som frivillig er du med til at gøre en stor og positiv forskel for mennesker, der er ramt af affektive lidelser - depression og bipolar lidelse - samt deres pårørende. Du vil opleve, hvordan mennesker kan blomstre op, støtte hinanden og udvikle et stærkt fællesskab på blot en uge.

Sommerhøjskolen bliver afviklet fra søndag den 21. juli til lørdag den 27. juli 2019 på Nordfyns Højskole. Alle frivillige mødes på Nordfyns Højskole lørdag den 20. juli, hvor vi laver de sidste forberedelser. Forude for dette afholder vi også et forberedende møde en hverdagsaften i juni.

 

 Læs mere her:

https://depressionsforeningen.dk/hojskolefrivillig/

Kasper Tingkær stopper som generalsekretær i DepressionsForeningen

06-03-2019

Efter 16 års samarbejde med vores generalsekretær Kasper Tingkær, tager Kasper nu fat på en ny retning i sit arbejdsliv. Og DepressionsForeningen skal finde en ny kompetent generalsekretær.

”Det er med vemod, men også stolthed og beundring, at jeg nu forlader jobbet i DepressionsForeningen. Vemod, fordi det har fyldt så meget af mit liv og har givet mig så meget. Stolthed og beundring, fordi jeg synes, vi er nået langt, har opnået mere end man kunne have forventet, og fordi foreningen er fyldt med nogle af de sejeste, mest empatiske og indsigtsfulde mennesker, man kan forestille sig.” udtaler Kasper Tingkær.

Læs mere her:

https://depressionsforeningen.dk/kasper-tingkaer-stopper-som-generalsekretaer-i-depressionsforeningen/